MONARC Properties obține autorizația pentru un proiect de vile în Mogoșoaia

Dezvoltatorul MONARC Properties, membru al grupului de firme care include NOAM Mobili Design și ANG Luxury Properties, a obținut autorizația de construire pentru un proiect exclusivist de vile în Mogoșoaia.

Monarc Luxury Homes Mogoșoaia va include 10 vile în total care vor fi amplasate pe terenuri de la 300 la 500 de metri pătrați. Prețurile pentru vile vor pendula între 700.000 și 800.000 de euro, în funcție de suprafață. Proiectul este realizat de antreprenorul Alexandru Manea, președintele ANG Luxury Properties, în parteneriat cu Alexandru Tudor, CEO al City Construct. 

„Proiectul din Mogoșoaia este mai mult decât un loc de rezidență exclusivistă în care îmbinarea dintre concept, arhitectură și design oferă experiența luxului autentic. Suntem încântați să oferim rezidenților noștri locuințe aparte, dat fiind faptul că sunt întrunite toate facilitățile unui stil de viață rafinat: de la infinity pool la spații special amenajate pentru relaxare și explorarea naturii într-un mod autentic”, declară Alexandru Manea, fondatorul MONARC Properties.

Dezvoltarea evaluată la 7 milioane de euro este finanțată integral de MONARC Properties și alți investitori privați.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA