Portalul LuxuryImob.ro planifică lansarea internațională

Ovidiu Posirca

, Real News

(A) LuxuryImob.ro, primul portal din România dedicat segmentului imobiliar premium, respectiv case de lux, are în plan extinderea la nivel internațional, pe fondul interesului tot mai ridicat pentru proprietățile exclusiviste.

Alexandru Botez, CEO al LuxuryImob.ro, susține că înregistrează interes în creștere din partea clienților pentru achiziția proprietăților de lux având în vedere și schimbările fiscale preconizate. Activele imobiliare premium și casele de lux din țări precum Spania, Dubai, Franța și Italia sunt percepute de investitori ca un depozitar de valoare cu potențial de a-și majora valoarea în timp.

De altfel, portalul pune la dispoziție o plajă largă de produse imobiliare premium pentru cumpărare și închiriere, pornind de la apartamente la vile de lux, hoteluri și birouri. Totodată, pe LuxuryImob.ro se regăsește și un portofoliu cu terenuri aflate în locații cheie.

Alexandru Botez și echipa sa lucrează intens la pregătirea lansării platformei luxuryimob.com, unde vor fi disponibile proprietăți imobiliare de lux în piețe atractive din Europa. În acest moment, CEO-ul explorează oportunitățile pe care le oferă piața imobiliară din Spania în paralel cu dezvoltarea echipei de specialiști în vânzări.

În continuare, portalul LuxuryImob.ro mizează pe potențialul proiectelor rezidențiale noi din București și orașele cu potențial precum Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara sau Craiova, în condițiile în care românii sunt tot mai interesați de o experiență de locuire de calitate, la standarde internaționale.

Casele de lux din România variază de la apartamente spațioase în clădiri istorice renovate până la vile spectaculoase cu facilități exclusiviste, cum ar fi piscine sau cinematografe private, spa-uri sau terenuri de tenis. Prețurile pentru astfel de proprietăți pot ajunge, în funcție de localizare și facilitățile oferite, la niveluri impresionante. Cererea pentru acestea este susținută atât de investitori străini, cât și de clienți locali aflați în căutare de un stil de viață sofisticat și exclusivist.

WhatsApp Image 2023 10 05 at 15.03.14 1024x390 - Portalul LuxuryImob.ro planifică lansarea internațională

Conform datelor centralizate de portal, în ultimul an, prețurile au fost în creștere având în vedere inflația ridicată și stocul limitat de noi livrări pe acest segment. Desigur, piața imobiliarelor de lux din România nu este lipsită de provocări, cum ar fi fluctuațiile economice și schimbările legislative care pot afecta investițiile în acest domeniu.

Perspectivele pentru acest segment sunt în continuare pozitive la intrarea în anul 2024, iar internaționalizarea LuxuryImob reprezintă un semnal important privind potențialul de creștere al cererii pe zona de lux în anii următori.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA