HILS Development lansează un nou proiect rezidențial în Estul Capitalei

Alex Moldovan

, Real News

Proiectul denumit HILS Sunrise va avea 716 apartamente dispuse în 4 clădiri și va beneficia de cea mai integrată rețea de facilități pentru comunitate de până acum, în linie cu viziunea HILS Development pentru dezvoltare comunitară.

Noul proiect HILS Sunrise este poziționat vizavi de proiectul finalizat HILS Pallady și în apropierea HILS Brauner, proiect cu termen de finalizare până la începutul anului 2024. HILS Sunrise se află la 150 m de stația de metrou Anghel Saligny cu acces direct la Piața Unirii și centrele universitare, prin Magistrala 3. Ansamblul are în imediata proximitate școli și centre educaționale și zona comercială Pallady ce cuprinde magazinele IKEA, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo și XXXL Lutz. Comunitatea HILS Sunrise va avea parcări subterane și supraterane, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru relaxare și socializare, dar și spații comerciale pentru formate de proximitate din categoriile farmacie/drogherie, băcănie, horeca și altele.

“HILS Development este despre comunitate și acest lucru se vede în toate proiectele noastre. Suntem mândri să putem contribui consistent la dezvoltarea comunitară din Estul Capitalei, de data aceasta cu noul proiect HILS Sunrise pe care îl vom lansa spre vânzare chiar mâine, în cadrul Salonului Imobiliar București. Standardele și ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus și pe care le respectăm sunt posibile datorită unui ecosistem complex, cu forța de construcție in-house, dezvoltat în 20 de ani de experiență în domeniu, astfel încât, indiferent de dimensiunea proiectelor sau zona în care se află ele, construim cu viziunea de a oferi spații de trait, nu doar de locuit, pentru clienții noștri și generațiile ce urmează.” a declarat Ionuț Negoiță, fondator și CEO HILS Development

Cele 716 apartamente HILS Sunrise, proiectate în format studio, 2 camere, 3 camere și duplex, vor fi disponibile la prețuri aliniate cu celelalte proiecte similare HILS Development și vor putea fi achiziționate pentru prima dată în cadrul Salonului Imobiliar București ce se desfășoară în perioada 6-8 octombrie la Palatul Parlamentului.

Pe lângă noul proiect, HILS Development poate acomoda tranzacțiile realizate până la finalul anului 2023 cu un stoc de peste 1000 de unități, după cum urmează: 142 de apartamente cu mutare imediată în proiectul HILS Pallady, 42 de apartamente cu mutare imediată în proiectul HILS Splai, 324 de apartamente cu mutare până la finalul anului 2023 și 551 de apartamente cu mutare în 2024 în proiectul HILS Brauner.

HILS Sunrise este al patrulea proiect de dezvoltare comunitară lansat de HILS Development în zona de Est a Capitalei. În prezent, HILS Development gestionează o dezvoltare totală de peste 4.000 de apartamente.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA