BRINEL ocupă 1.000 de metri pătrați de spații de birouri în proiectul U•Center

Alex Moldovan

, Real News

Forte Partners anunță semnarea acordului prin care compania BRINEL, fondată de Marcel Borodi în 1991 și parte a grupului francez SNEF din 2018, închiriază aproximativ 1.000 de metri pătrați de spații de birouri în faza a doua a proiectului de birouri U•Center.

„Având în vedere creșterea rapidă a echipei BRINEL din București si faptul că punem experiența angajaților și a clienților pe primul loc, era necesar să avem un spațiu comun dedicat desfășurării activității într-un mod colaborativ, creativ și eficient. Suntem mândri să îmbunătățim spațiul de lucru oferind angajaților birouri într-o clădire construită după ultimele standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, locație ușor accesibilă chiar în inima orasului, înconjurată de verdeață și zone de relaxare”, a declarat Andrei Savin, director general BRINEL.

Forte Partners a demarat lucrările de construcție la a doua fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, în a doua jumătate a anului 2021 și va livra clădirea către chiriași în a doua jumătate a acestui an.

„Alegerea U•Center 2 de către compania BRINEL pentru biroul său din București ne bucură și reprezintă o confirmare a strategiei noastre de a dezvolta proiecte office sustenabile, cu toate facilitățile și caracteristicile unui stil de viață și de lucru sănătos și modern, punând în centru angajații și cu grijă pentru comunitatea locală. Odată finalizată, în trimestrul al treilea al acestui an, faza a doua a U•Center va extinde comunitatea de business și servicii deja creată în prima fază și va întregi unul dintre cele mai importante hub-uri office din București”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety , iar în februarie 2023 – certificarea WELL Platinum cu scorul 91, cel mai mare înregistrat în România, la momentul acordării, pentru acest tip de certificare. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a U•Center.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA