Târgul Național Imobiliar TNI la Palatul Parlamentului: Proprietăți noi cu prețuri între 32.500 euro și 18 milioane de dolari!

Alex Moldovan

, Real News

Persoanele aflate în căutarea de locuințe sau oportunități de investiții, profesioniștii din domeniu și cei care prospectează piața imobiliară sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 19 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc până duminică, 21 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 .

Fiind un eveniment de amploare națională și renume internațional, prin vizitarea Târgul Național Imobiliar aveți acces la dezvoltatori și agenții imobiliare ce prezintă oferte imobiliare actualizate, supuse unor campanii speciale de reducere de prețuri, puteți discuta direct cu experți în domeniu ce vă pot consilia în luarea celor mai bune decizii și puteți observa tendințele actuale din piața imobiliară.

Recomandăm vizitatorilor să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Fără QR cod generat cu aplicația de mobil TNI, costul biletului de intrare este de 20 de lei. Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

Programul de vizitare este vineri și sâmbătă 10.00- 19.00, iar duminică 10.00- 16.00!

TNI: RECORD MINIM si MAXIM – Proprietăți imobiliare de la 32.500 euro la 18.000.000 USD !

“Ediția TNI ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului reunește 110 de companii expozante ce au pregătit peste 20.000 de oferte de locuințe noi, dar și vechi: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive, construcții tiny house, vile la periferia capitalei, case timberframe, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania și chiar Miami.

Proprietățile noi ofertate în cadrul evenimentului au prețul de pornire de 32.500 euro pentru o garsonieră în zona de sud a capitalei, ce face parte din portofoliul Premier Imobiliare și ajung până la 18 milioane de dolari, pentru cea mai scumpă ofertă promovată la târg, ce este un apartament de lux în Miami SUA, cu facilități multiple de agrement, situat în apropierea oceanului, din portofoliul Emax Real Estate.

TNI: Cresc sau scad prețurile locuințelor? Estimări pentru perioada următoare !

Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel național prețul mediu solicitat în luna aprilie pentru o locuință a ajuns la valoarea de 1.425 euro/mp, în scădere cu 0,6% față de luna martie 2023, dar în creștere cu 0,6% față de luna aprilie 2022. În capitală valoarea medie actuală este de 1500 euro/mp, iar Clujul se menține orașul din țară cu cel mai scump preț pe mp, respectiv 2.421 euro/mp.

,,Deși așteptarea generală viza corecții importante de preț pe piața rezidențială, iată că tranzacțiile nu sunt înghețate și în plus se observă o consolidare a prețurilor. Există totuși contraste, acele segmente dependente de finanțare bancară – mass-market în general – sunt supuse unor presiuni, în timp ce proiectele imobiliare care au un concept de locuire bine conturat, un amplasament bun și care au pus consumatorul și nevoile acestuia în centrul atenției, au atuuri incontestabile. De asemenea, în perioada aceasta, diferențele de preț între nou și vechi, între medium-high, premium și mass market se vor accelera. Este o perioadă propice pentru achiziții, dacă nevoia de locuire și accesul la finanțare există.” Daniel Crainic, Director Marketing Imobiliare.ro

TNI: Dezvoltatorii investesc în facilități de excepție pentru clienți!

În momentul de față se resimte un trend puternic de dezvoltare de proiecte imobiliare complexe, care oferă o gamă largă de facilități pentru clienți, cu accent pe eficiență energetică. Această tendință se datorează creșterii interesului românilor pentru opțiuni de locuit durabile, ecologice ce implică cheltuieli mai mici de întreținere.

TNI- Cartierele din Capitală cu cele mai accesibile prețuri la imobile! Conform datelor portalului Anuntul.ro, partener al Târgului Național Imobiliar, cele mai accesibile imobile din capitală se găsesc în momentul de față în cartierele Berceni- Giurgiului, Colentina-Obor, Drumul Taberei- Ghencea și Rahova-Sebastian, iar la polul opus se situează apartamentele amplasate în cartierele Aviației, Unirii, Victoriei- Romană și Băneasa.

“La ediția din 19-21 Mai 2023 a TNI, compania imobiliară Premier se prezintă cu oferte foarte atractive din toate subzonele sectorului 4 (Giurgiului, Brâncoveanu, Alexandru Obregia, Metalurgiei, Apărătorii Patriei, Berceni, Olteniței), sectorului 3 (Mihai Bravu, Unirii, Pallady), Popești – Leordeni și al comunei Berceni. Ca tipuri de oferte, prezentăm vizitatorilor TNI o gamă extrem de variată de imobile: garsoniere cu prețuri de la 32.500 euro, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, penthouseuri și duplexuri. De asemenea, ca unicitate, compania imobiliară Premier prezintă bunuri viitoare (ansambluri rezidențiale aflate în diverse stadii de execuție), imobile noi, dar și imobile din piață veche.“ Giulio Angheloiu, General Manager Premier Imobiliare

TNI: CUMPERI sau ÎNCHIRIEZI ?! Specialiștii au calculat creșterile pe piața chiriilor !

După perioada dificilă prin care a trecut în timpul pandemiei, în prezent, piața chiriilor din România a revenit aproape de normalitate. Pe durata celor 3 zile de eveniment, vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces inclusiv la oferte de închirieri de proprietăți în capitală.

 “La standul Campisi Emirates vizitatorii TNI au posibilitatea de a investi în Dubai și Abu Dhabi, în proprietăți imobiliare cu prețuri începând de la 180.000 euro. În plus, oferim o reducere specială de 10% pe toată durata târgului imobiliar, un pachet de călătorie inclus, posibilitatea de plată către dezvoltator pe o perioadă de 6 ani, ROI garantat și asistență profesională pe durata achiziției.” Gabriel Oprea, International Sales Manager Campisi Holding

“Spania este a doua cea mai vizitată țară din lume și în ultimii ani a devenit o destinație populară pentru investiții imobiliare. Există multe avantaje pentru achizițiile imobiliare în această țară, cum ar fi: prețurile accesibile, sistemul fiscal avantajos cu taxe reduse, infrastructura modernizată, climatul excelent cu 320 zile de soare, oportunități de închiriere și programe de zbor pe tot parcursul anului. Portofoliul agenției Casa Spania cuprinde peste 200 de proprietăți deosebite cu vederi uimitoare la Marea Mediterană, iar prețurile pornesc de la 100.000 de euro și ajung până la 10 milioane de euro.” Dorina Popovici, Director General Casa Spania 24

„După aproximativ trei ani în care am oferit românilor șansa de a cumpăra, în scop investițional, proprietăți rezidențiale premium și de lux în Dubai, intrarea pe piața din Miami, o premieră pentru România, reprezintă trecerea noastră, detașată, la următorul nivel. Știm că activele imobiliare continuă să prezinte un interes ridicat pentru români, cu atât mai mult în actualul context economic, iar posibilitatea de a face achiziții în SUA, țară mai puțin expusă amenințării directe a războiului ruso-ucrainean, ni se pare una extrem de atractivă. Asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o piață imobiliară solidă, cu tradiție, iar Florida – și, mai specific, Miami – reprezintă una dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe continentul american. Prețurile pornesc de la 600.000 de dolari pentru un studio ce este amplasat aproape de ocean, are multiple facilități de agrement și oferă și posibilitate de a obține un permis de ședere temporar și ajung până la maxim 18 milioane de euro.” Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate

Dezvoltatorii imobiliari privesc cu optimism evoluția pieței imobiliare în anul 2023 și sunt pregătiți să vină în întâmpinarea clienților cu soluții financiare atractive și oferte speciale.

TNI: Piața imobiliară de la malul Mării Negre preferată de cei ce vor să investească în țară !

În ultimii ani, piața imobiliară de la malul Mării Negre a cunoscut o dezvoltare semnificativă, datorită interesului crescând al investitorilor. Zonele cele mai căutate sunt Mamaia și Constanța, unde sunt dezvoltate complexe imobiliare cu apartamente de lux.

TNI: ALTERNATIVE – Casele pe structură de lemn, tot mai preferate de români!

Casele pe structură de lemn, cunoscute și sub denumirea de case timber frame, sunt o opțiune tot mai populară pentru cei care doresc să își construiască o casă pe un teren pe care îl au deja în proprietate sau sunt interesați să își extindă proprietatea actuală. Această tehnologie de construcție, care are o istorie de sute de ani, a devenit din ce în ce mai solicitată în ultimii ani, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă.

EDUCAȚIE IMOBILIARĂ – Lansare de carte în cadrul TNI

În cadrul ediției Târgului Național Imobiliar TNI din 19-21 mai se lansează cartea “Pune produse pe raft”, scrisă de unul dintre cei mai creativi oameni din piața imobiliară, Alex Printz!

“Această carte este rezultatul a peste 6 ani de cercetare, de analiză a modului de lucru a zeci de agenți imobiliari și a principiilor care le-au asigurat performanța în domeniu. Informațiile pe care le veți citi, sunt aplicate în practică și parte a ADN-ului care ghidează succesul antreprenorilor ce au ales să lucreze în afacerea construită de mine și partenerii mei.” Alex Printz CO-founder și Head of Strategy Mr Exclusivitate, autorul cărților “Cum să ai succes în imobiliare” și “Pune produse pe raft”

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA