Beiersdorf se mută într-o clădire de birouri dezvoltată de Primavera Development în centrul Bucureștiului

Alex Moldovan

, Real News

CBRE a consiliat Beiersdorf România în procesul de selecție și închiriere a spațiului dedicat noului birou cât și a celei mai potrivite clădiri pentru o companie care se axează pe sustenabilitate. Compania de origine germană ce deține expertiză în îngrijirea pielii și este reprezentată de mărci emblematice precum NIVEA își mută biroul într-o clădire nouă de clasă A, D’OR, dezvoltată de Primavera Development.

Pentru Beiersdorf, această relocare va fi prima din 2001.

„Suntem încântați să ne mutăm chiar în inima Bucureștiului. Fiind o companie orientată către consumatori este important pentru noi să luăm îndeaproape pulsul orașului și să oferim echipelor noastre un mediu de lucru modern și plin de inspirație. În plus, sustenabilitatea este o prioritate pentru Beiersdorf atât la nivel global, cât și aici în România, astfel că a fost esențial să selectăm o clădire precum D’OR Offices”, a declarat Dr. Martin Stoebe, Country Manager Beiersdorf România, Bulgaria și Moldova.

Clădirea de birouri D’OR, dezvoltată de Primavera Development, este situată pe strada Dorobanți nr.32 și oferă cel mai înalt standard pentru sediile companiilor din București. Aceasta integrează perfect estetica și funcționalitatea prin conservarea vilei istorice existente, oferind în același timp flexibilitate în spațiile sale de lucru și excelență în ceea ce privește sustenabilitatea. Clădirea cuprinde aproximativ 6,000 mp de birouri de clasa A pe opt nivele. Designul său permite luminii naturale să pătrundă în fiecare colț al spațiilor de birouri, fiind o clădire prietenoasă cu mediul.

„Cu fiecare clădire nouă pe care o dezvoltăm, ne creștem standardele și ne întărim angajamentele față de un mediu mai bun și mai sustenabil. Ne bucurăm să vedem că noii noștri chiriași împărtășesc aceleași valori ca și noi și că apreciază pe deplin toate facilitățile oferite de clădirile din portofoliul nostru. Construim comunități în interiorul și în jurul acestor locuri de muncă și de aceea luăm în considerare toate aspectele adiacente, astfel încât comunitatea noastră să beneficieze de cea mai bună experiență”, a adăugat Clara Belizarie, Business Development Manager la Primavera Development.

Primavera Development a fost fondată în 2007 în urma construcției proiectului de birouri S-Park, care a devenit cea mai mare tranzacție a dezvoltatorului imobiliar român.

Grupul Beiersdorf a ales, totodată, CBRE Global Workplace Solutions (GWS) drept contractor general pentru implementarea noului proiect de amenajare a biroului central. CBRE GWS oferă servicii diverse și complementare precum project management, cost management, due diligence tehnic, concept design, proiectare de detaliu, lucrări de construcții, mobilier, facility management.

Un număr tot mai mare de companii au restructurat modul în care lucrează, pe măsură ce modelul de lucru hibrid a devenit popular în rândul angajaților. O tendință este, așadar, optimizarea spațiului de lucru și relocarea în clădiri mai bine situate, în centrul marilor orașe, precum Bucureștiul, pentru a profita de facilități cum ar fi accesul direct la rețeaua de metrou sau diversitatea serviciilor din zonă.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA