Viorel Lăcătuș, noul Country Manager al Atenor în România

Alex Moldovan

, Real News

Atenor, dezvoltatorul internațional de proiecte urbane sustenabile, cu expertiză europeană, listat pe piața Euronext, îl numește pe Viorel Lăcătuș în funcția de Country Manager pentru România.

El are competențe solide în domeniul de real estate și o experiență vastă în industrie de peste 19 ani. Cariera sa a început la CBRE în 2004 în departamentul Office lease, iar în 2007 Viorel a fost numit Head of Investment, CBRE.

Între 2008 și 2014, a făcut parte din BNP Paribas Real Estate, în calitate de Head of Investment, iar în 2014 a revenit în echipa CBRE în funcția de Director al diviziei Property Investment, fiind implicat într-o serie de tranzacții investiționale semnificative, proiecte de tip joint venture, închirieri pe segmentul de birouri și vânzări de terenuri.

„Îmi propun să fac din Atenor unul dintre cei mai reputați dezvoltatori de birouri și locuințe din România, ceea ce se va traduce în chiriași și proprietari de apartamente mulțumiți”, a declarat executivul.

Pasionat de natură și promotor activ al sustenabilității, executivul este voluntar și membru al consiliului de administrație al „Plantăm Fapte Bune în România”, cea mai mare asociație care se ocupă cu împădurirea la nivel național, de mai bine de 12 ani.

În România, Atenor are în derulare investiții în valoare de circa 170 de milioane de euro în două proiecte pe care le are în construcție pe piața din București.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA