iSTYLE susține sportul prin cea de-a doua ediție a campaniei Start The Movement

(A) iSTYLE, cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din centrul și estul Europei, o organizat, la începutul lunii martie, o nouă ediție a campaniei Start The Movement. De data aceasta, participanții au practicat yoga în cadrul unei sesiuni desfășurate la răsăritul soarelui.

Prin această campanie, iSTYLE le prezintă utilizatorilor Apple oportunități de a face mai multă mișcare pentru o viață mai activă și mai sănătoasă, înregistrându-și progresele și rezultatele cu ajutorul produselor din gama Apple Watch, Apple AirPods și iPhone.

Start The Movement este o inițiativă în care iSTYLE împreună cu șase influenceri din domenii diferite – nutriție, medicină, motivare sportivă, lifestyle și vlogging – și-au unit eforturile pentru a promova sportul în rândul comunităților lor digitale și nu numai.

În urma primei ediții, care a avut ca temă înotul, cea mai mare realizarea a fost aceea că majoritatea oamenilor din comunitățile ambasadorilor campaniei și-a păstrat obișnuința de a face mișcare.

De asemenea, personalități din lumea sportului au apreciat și au înțeles conceptul propus de iSTYLE și doresc să se alăture pe viitor.

STM1 1024x683 - iSTYLE susține sportul prin cea de-a doua ediție a campaniei Start The Movement

În aceste condiții, propunerea schimbării de ritm și a practicării de yoga sub îndrumarea unor antrenori a fost la fel de bine primită de influenceri și de fanii lor, ca dovadă numărul mare de înscrieri. Sesiunea de yoga a început la ora 06.00 pentru ca participanții să poată exersa tehnica Salutului Soarelui care, conform regulilor, are loc la prima oră a dimineții. După mișcare, toți cei prezenți au asistat la o ceremonie tradițională a ceaiului.

„După a doua acțiune Start The Movement, ne putem lăuda că am convins oamenii să facă mișcare nu doar o dată, cu ocazia unei anumite activități, ci să continue să practice sport în fiecare zi sau să dezvolte noi idei prin care să-i atragă și pe alții – prieteni, familie, colegi, comunitate.

Într-o epocă în care tehnologia îți este alături în orice proiect, personal sau profesional, produsele și aplicațiile Apple încurajează utilizatorii să adopte un stil de viață sănătos prin oferirea de sfaturi, monitorizarea oricărui tip de mișcare cotidiană sau stabilirea unor obiective. Prin urmare, pentru orice posesor de iPhone devine tot mai simplu și mai atractiv să se apuce de un sport.

Filozofia Apple și a echipei iSTYLE România este aceea de a-i inspira și a-i ajuta pe oameni să-și pună în valoare personalitatea și calitățile”, a declarat Alina Gheorghiu, Marketing Manager iSTYLE România.

Start The Movement va continua cu o nouă provocare în perioada următoare. Pe istyle.ro/StartTheMovement va fi actualizat permanent statusul activităților cu informații despre cei care sunt alături de campanie, cu date despre noi acțiuni, dar și despre tehnologiile Apple adaptate unui mod activ de viață.

Apple Watch Series și Air Pods, partenerii de mișcare

Ultimul model Apple Watch Series 8 oferă o tehnologie și o performanță uimitoare, dar și inovații importante în materie de siguranță. Cu un ecran mare, Always-On Retina, și un cristal frontal puternic, ceasul este extrem de rezistent la fisuri. Având o durată de viață de 18 ore a bateriei, Apple Watch Series 8 se bazează pe cele mai bune funcții de sănătate și siguranță din clasa sa, cum ar fi aplicația ECG și detectarea căderii, introducând capabilități de detectare a temperaturii, estimări retrospective ale ovulației, Crash Detection și roaming internațional. Aplicația Excerciții îmbunătățită asigură modalități noi de antrenament și măsurători avansate pentru a putea personaliza exercițiile fizice.

STM2 1024x629 - iSTYLE susține sportul prin cea de-a doua ediție a campaniei Start The Movement

Air Pods generația 3 au funcția Audio spațial personalizabil, cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului pentru o experiență de audiție tridimensională a muzicii, serialelor, filmelor și nu numai. Sunetul învăluie utilizatorul de pretutindeni. Este ca și cum ar avea propria sală de concerte, de cinema… sau de yoga. Driverul dinamic proiectat de Apple, dotat cu amplificator personalizat, redă muzica la o calitate a sunetului excepțional de detaliată. Atât carcasa de încărcare Lightning, cât și carcasa de încărcare MagSafe oferă căștilor AirPods o durată de audiție de până la 30 de ore.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA