RPHI adaugă noi facilități pentru companii în cadrul SkyTower

Ovidiu Posirca

, Real News

Raiffeisen Property Holding International (RPHI), proprietarul clădirii de birouri SkyTower din Capitală, a inaugurat o serie de facilități suport pentru companiile din complex care pot fi accesate și de alte organizații.

Dezvoltatorul a finalizat lucrările la noul centru multifuncțional de evenimente SkyHub, care este întins pe 450 mp și include un amfiteatru și zonă de lounge. Lobby-ul clădirii a primit, de asemenea, un design nou ca parte a investiției care se ridică la peste 1 milion de euro. RPHI spune că are cel mai mare ecran video LED și cele mai înalte coloane verzi instalate în lobby-ul unui proiect de birouri din piața locală.

Clădirea are o rată de ocupare de 94% și are Raiffeisen Bank și Oracle printre companiile care au închiriat cel mai mult spațiu.

„Am făcut această clădire sigură”, a spus Karl-Maria Pfeffer, CEO al RPHI. „Asistăm la o revenire a biroului clasic”, a mai spus acesta. Executivul a subliniat că în birourile post-pandemice vom vedea mai multe spații deschise și o suprafață mai mare alocată pentru fiecare angajat cu scopul obținerii unei experiențe de lucru mai bune.

Proiectul SkyTower a fost deschis în urmă cu un deceniu și are cea mai mare înălțime, de 137 de metri, din România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA