Nordis, investiție de 26,4 milioane de euro în Brașov

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul român Nordis Group a demarat construcția unui nou ansamblu hotelier și rezidențial la Brașov, având deja peste jumătate din unitățile din corpurile hoteliere precontractate.

Proiectul Nordis Brașov va include 158 de camere de hotel și 43 de apartamente, urmând să fie finalizat la sfârșitul anului 2023. Printre facilitățile ansamblului se numără un SPA, săli de fitness, piscină și zone de conferințe.

Nordis va implementa și la Brașov conceptul deja folosit în proiectul din Mamaia, astfel încât va garanta un randament anual de 7% cumpărătorului unei camere de hotel.

„Ne-am propus să aducem la Brașov și Sinaia același concept exclusivist de la Nordis Mamaia pentru a oferi turiștilor servicii premium, atât la mare, cât și la munte”, a spus Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Nordis Brașov va avea o valoare de piață estimată la peste 40 de milioane de euro în momentul deschiderii, arată un studiu al consultanților Horwath HTL.

Investiția din Brașov este integrată în strategia Nordis de dezvoltare a propriei rețele hoteliere de 5 stele în România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA