Eleganța confortului Deceuninck

Locuința viitorului pune accent din ce în ce mai mult pe confortul responsabil, iar acest lucru trebuie privit ca un câștig. Confortul locuinței este îmbunătățit, consumul energetic și impactul asupra mediului sunt mai mici, iar în final, imaginea este îmbunătățită semnificativ. Pentru a obține acest lucru ai nevoie de parteneri care dau valoare viitorului. Cu o viziune amplă asupra viitorului, Deceuninck  folosește materiale cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și oamenilor fără a face rabat de la performanța produselor.

Clădirile rezidențiale, pot avea acum ferestre zvelte, minimaliste și ușor de integrat în peisajul urban, indiferent de stilul arhitectural ales. Ferestrele și ușile din PVC au fost întotdeauna cunoscute pentru rezistența și performanța lor excelentă. Cu toate acestea, aluminiul a obținut o apreciere mai bună în ceea ce privește aspectul rafinat arhitectural. Această paradigmă s-a schimbat odată cu lansarea seriei Elegant.

Acum ferestrele din PVC folosesc profile Elegant cu miezul realizat în întregime din PVC reciclat. Astfel materialul obținut are o rezistență superioară, datorită omogenității crescute a particulelor de polimeri. Profilele primesc la exterior un strat din PVC nou, ideal pentru creșterea anduranței ambientale și pentru imaginea ferestrelor. În versiunea Elegant ThermoFibra, profilele sunt armate cu fibre de sticlă inserate longitudinal, în zonele proiectate ca portante pentru ferestre și uși de dimensiuni mari, aceste fibre întrerupând puntea termică creată de armarea cu oțel și oferind ferestre mai ușoare. Aceste caracteristici recomandă ferestrele Elegant de la Deceuninck clădirilor cu consum de energie aproape de zero (nZEB).

P1251 Deceuninck Product Visual V02 20190627 772x1024 - Eleganța confortului Deceuninck

Platforma Elegant poate fi considerată încununarea inovațiilor Deceuninck, fiind un concept de avangardă, cu patente deja la a doua generație, verificate și îmbunătățite în exploatare. Ferestrele cu profile Elegant au confirmat performanța excepțională a confortului, dar și a imaginii, prin câștigarea premiilor pentru design Red Dot 2019 și German Design Award Special 2019.

Design-ul minimalist și zvelt, izolația termică cu un coeficient de transfer termic de până la Uf = 0,88 W/m2K, dimensiunile mari și o durabilitate de neegalat, permit ca ferestrele cu profile Elegant să poată oferi beneficii clientului final, dar și satisfacție profesională arhitecților sau specialiștilor din domeniul producției de ferestre. Soluțiile pentru ferestre și uși Elegant Deceuninck fac posibile personalizarea întregului sistem de tâmplărie prin dimensiune, performanțe sporite și finisaje moderne.

Cei trei piloni care fac profilul Elegant inovația fără precedent pe piața profilelor din PVC sunt: iCOR, ThermoFibra și Forthex. Conceptul iCOR a fost testat inițial pe platforma Legend, acum primește dezvoltarea completă de sistem pe platforma Elegant. Practic, nucleul central unic, obținut din alăturarea unui profil de ramă cu un profil de cercevea, este același, indiferent de combinația profilelor. O inovație simplă, scade complexitatea sistemului de profile, reducând numărul acestora, dar crescând numărul de combinații posibile. Cu o gamă de 3 profile toc și 5 profile cercevea, se pot obține imagini diferite stilistic. Gama eficientă de profile optimizează managementul stocului. Probabilitatea de a pierde un proiect din cauza lipsei unei perechi de profile este minimalizată. Un avantaj important pentru producători poate fi menționat suplimentar: prelucrarea se face cu setări reduse ale echipamentelor sau software-ului, la trecerea de la un profil la altul, aducând o economie de timp raportata la diversitatea producției. Garnitura centrală mediană , prevăzută din fabrică, crește etanșarea închiderii și respectiv performanța termică și acustică a ferestrei.

ThermoFibra are ca precursoare inovația Linktrusion, într-o formulă optimizată, ce aduce reale avantaje de zveltețe, izolare și rezistență. Utilizarea fibrei de sticlă nu este o noutate. Inovația Deceuninck constă în utilizarea longitudinală a fibrei, acționând ca o adevărată armătură. Creșterea rezistenței profilelor a dus la eliminarea armăturilor din oțel. Profilele Elegant sunt cele mai zvelte din clasa 76 de mm.

Valorile de izolare ale profilelor sunt substanțial crescute prin utilizarea spumei rigide din PVC armate cu tije din oțel, într-o carcasă de PVC reciclat, pe scurt: Forthex. Profilele sunt ușoare și rezistente. Împreună cu profilele Elegant ThermoFibra Infinity, oferă o soluție de ferestre și uși unică pe piață, potrivită și pentru case pasive.

Regulile industriei se schimbă și, pentru prima dată, ferestrele de PVC depășesc percepție comună a unei simple ferestre. O fereastră cu profile Elegant devine o parte importantă a imaginii și confortului casei.

Dezvoltator imobiliar? Arhitect sau designer de interior? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

QR REO11 Real Estate magazine august online 9NeC - Eleganța confortului Deceuninck

Ferestrele și ușile Elegant, totul, din prima zi scanează & citește tot articolul

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA