EPAM Systems și-a deschis sediul în UBC 3 din ansamblul Palas Iași

Ovidiu Posirca

, Uncategorized

Rețeaua United Business Center din ansamblul mixed-use Palas Iași a semnat un parteneriat cu EPAM Systems, care a inaugurat un birou în clădirea UBC 3. Compania va asigura aici servicii de design, inginerie software și consultanță, care include automatizarea, transformarea în cloud, dezvoltarea agilă de programe și alte soluții pentru companii din industrii precum: financiar – bancar, medical, media, entertainment, telecomunicații, dar și din alte domenii importante.

Ovidiu Sutac, Country Head EPAM Romania, susține că în Iași există specialiștii căutați de companie, iar universitățile de profil din oraș oferă potențial pentru recrutarea noilor generații de angajați.

„Momentan, echipa de proiect lucrează la un concept de birou care să le permită angajaților experiențe de lucru variate, dar și un spațiu optim prin intermediul căruia o să aibă posibilitatea de a se bucura de apartenența la comunitatea tech din Iași”, a declarat executivul.

Localizarea clădirii UBC 3 în ansamblul mixed-use Palas Iași facilitează accesul la toate serviciile necesare angajaților zi de zi, magazine și restaurante, grădini și divertisment. Odată cu dezvoltarea Palas Campus (54.000 mp birouri și 6.000 mp retail), care se va inaugura în 2022, polul de business din centrul Iașului va ajunge la peste 130.000 mp de spații de birouri green premium.

La nivel național, IULIUS deține un portofoliu de 13 imobile office, cu o suprafață totală de aproximativ 152.000 mp (Iași – șapte clădiri, 75.600 mp; Timișoara – trei clădiri, 50.000 mp; Cluj-Napoca – trei clădiri, 26.200 mp).