Alexandrion Group anunță lansarea Hendrick’s Lunar Gin, o băutură „cosmică” în ediție limitată

(A) Hendrick’s Lunar Gin este o băutură inedită, creată de Master Distilerul Leslie Gracie ȋn “Cabinetul său de curiozităţi” de la Hendrick’s Gin Palace. Noul Hendrick’s Lunar Gin este disponibil ȋn România, ȋn ediţie limitată pe https://www.iconicdrinks.shop/hendrickslunar.html şi ȋn alte magazine online şi offline.

Alexandrion Group anunţă lansarea în România a celei mai recente expresii a mărcii Hendrick’s – Lunar Gin. Conceput sub lumina lunii, noul Hendrick’s Lunar Gin completează perfect serile liniştite cu momente de introspecţie sau pe cele petrecute povestind cu prietenii, când razele lunii se revarsă conturând un cadru magic, ȋn care totul este posibil.

„Dacă ar fi să descriu acest gin ca pe o stare, ar fi o stare de relaxare care te cuprinde atunci când priveşti stelele și luna, într-o seară liniştită” a spus Lesley Gracie.

Un gin inedit, creat… “once in a blue moon”

Hendrick’s Lunar Gin este o băutură profund florală, puternic aromatizată, o combinaţie surprinzătoare de prospeţime şi căldură, concepută pentru a fi savurată după apusul soarelui.  Inspirată de lumina superbă a lunii, care ȋnvăluia plantele, ȋntr-o seară ȋn care lucra ȋn sera sa de la Hendrick’s Gin Palace, pe care o denumeşte cu drag “Cabinetul de curiozităţi”, Leslie Gracie a combinat aromele plantelor, potenţate de energia selenară, creând un gin răcoritor, neobişnuit, cu o complexitate fermecătoare şi o căldură plăcută.

„Aroma este un lucru care îți trezește amintiri. Miroși ceva și te gândești la un moment anume din viața ta, care ți-a stârnit emoții, te gândești la niște oameni pe care i-ai cunoscut și cu care ai petrecut clipe minunate. Și cu asta am început atunci când ne-am decis să lansăm ediția limitată de gin, Hendrick’s Lunar Gin. În puterea și căldura nopții, plantele au o aromă mai puternică, florile își dezvăluie o altfel de personalitate”, a spus Lesley Gracie.

Iată un scurt video despre “Cabinetul de curiozităţi” al lui Lesley Gracie.

Pentru a reflecta atributele, procesul creativ şi caracterul Hendrick’s Lunar Gin designul sticlei evocă cerul plin de stele şi luna, ȋntr-o compoziţie expresivă.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply