SMARTIA S67 URBAN – Soluția Alumil pentru estetică industrială și performanță de top

Noul sistem Alumil SMARTIA S67 URBAN îmbină designul industrial cu nivelurile ridicate ale performanței, fiind soluția ideală pentru numărul tot mai mare de clădiri care urmează acest principiu de dezvoltare.

Sistemul este disponibil în două versiuni cu niveluri diferite de eficiență energetică: versiunea standard și versiunea Hi. Designul reflectă o abordare modernă, imitând aspectul oțelului prin profile ce pot fi instalate în diferite combinații, pentru a împărți geamurile în părți mai mici. În plus, sistemul poate fi susținut de balamale ascunse care îmbunătățesc semnificativ estetica.

„Pe lângă design, S67 URBAN se remarcă prin multe alte beneficii. Eficiența energetică ridicată este una dintre acestea, izolarea termică a sistemului joacă un rol cheie în menținerea unei temperaturi constante în interior. Drept urmare, economia de energie realizată contribuie și la economisirea banilor în timp (costuri reduse de încălzire e.t.c.). Mai mult, S67 URBAN oferă soluții cu geam triplu și se caracterizează prin cele 3 niveluri de etanșeitate excelentă a apei și aerului, prin garnituri EPDM. Un alt element crucial este rezistența sa excelentă antiefracție (sistemul de blocare European Groove), oferind siguranță ridicată”, potrivit descrierii Alumil.

SMARTIA S67 URBAN este alegerea de top atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply