Storia.ro: Brașov este cel mai avantajos oraș din România

Ovidiu Posirca

, Real News

Studiul „Orașe și cartiere din România” plasează Brașovul în topul celor mai avantajoase orașe din România, conform celor zece criterii analizate de către Storia.ro.

După Brașov urmează Oradea și Cluj-Napoca potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research.

Clasamentul celor mai avantajoase zece orașe din România este completat de Sibiu, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timișoara, Târgu Mureș. Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase orașe din țară sunt Alexandria, Focșani, Brăila, urmate de Călărași, Satu Mare, Bacău, Giurgiu, Zalău, Galați și Buzău.

Cât despre regiunile din România, cea mai avantajoasă este Transilvania, în timp ce la polul opus se află Dobrogea. București și Ilfov ocupă a șasea poziție, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro în cadrul studiului „Orașe și cartiere din România”.

„Această analiză este cel mai amplu studiu de percepție efectuat în România pe tema criteriilor relevante în alegerea unei locuințe. Volumul eșantionului – aproape 260.000 de respondenți – și marja de eroare de 0.2%, comparativ cu media de +/- 3% utilizată de regulă în sondaje, dau greutate și precizie rezultatelor și ne fac să ne apropiem de studiile de tip big data”, declară Dan Petre, Business Developer D&D Research.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply