Globalworth dezvoltă două noi clădiri de birouri în nordul Bucureștiului

Ovidiu Posirca

, Real News

Fondul de investiții Globalworth a anunțat finalizarea achiziției a două terenuri în zona de nord a Bucurestiului și pregătirea pentru începerea lucrărilor de construcție pentru două noi clădiri de birouri.

Ambele terenuri se află în zona Gara Herăstrău/Barbu Văcărescu din noul Central Business District. În total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spații comerciale, preponderent birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square care are termen de finalizare în a doua jumătate a anului viitor.

Cea de-a doua clădire va fi situată în cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât și din punct de vedere al calității și eficienței energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020.

Portofoliul companiei în România și Polonia este evaluat la peste 1.5 miliarde de euro la 31 decembrie 2017. Majoritatea activelor generatoare de venit sunt în zona de birouri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply