JLL a securizat o noua finantare pentru Adval Asset Management

Adval Asset Management, cu suportul echipei de Capital Markets a JLL România, a securizat un credit de 6,7 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii de birouri Banu Antonache din București. Banu Antonache Office Building, cu o suprafață închiriabilă de 4.500 metri pătrați, a fost livrată în anul 2006 și este localizată în zona Floreasca, una dintre cele mai atractive subpiețe de birouri din București. Printre cei mai importanți chiriași ai clădirii se numără OTP, DTZ Echinox și BNP Paribas Group.

„Clădirea Banu Antonache Offices a devenit o clădire de birouri de tip boutique, extrem de solicitată, ceea ce explică nivelul ridicat de retenție a chiriașilor existenți și gradul de ocupare al clădirii, de 100%, de-a lungul anilor. Managementul nostru eficient, împreună cu structura solidă a contractelor de închiriere și amplasarea excelentă a clădirii, în mijlocul zonei Floreasca, au determinat interesul băncilor în refinanțarea proprietății. În acest sens, am lucrat din nou împreună cu JLL, care ne-a oferit suportul pentru refinanțarea în luna august a acestui an a clădirii Cascade Office, o altă proprietate din portofoliul nostru. Suntem mulțumiți că am reușit să asigurăm și refinanțarea pentru Banu Antonache Offices”, a declarat David Hayward, CEO al Adval Asset Management.

După această refinanțare, planul Adval este atragerea de parteneri interesați să investească pe piața de birouri din București, cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietăți comerciale în regiune.

„Suntem încântați că am putut să sprijinim Adval în procesul de restructurare a portofoliului de proprietăți. În ultimele patru luni, JLL a securizat pentru Adval finanțarea clădirilor de birouri Cascade și Banu Antonache printr-un proces structurat, condus în mod profesionist de Maxime Otto, din cadrul echipei noastre de Capital Markets. Acest lucru a asigurat cele mai bune condiții posibile (marjă și structură a creditului) susținute de calitatea Adval. În acest proces, profesionalismul și istoricul Adval au fost factori-cheie pentru închiderea cu succes a tranzacției”, susține Silviana Badea, National Director, Head of Capital Markets JLL România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply