Asmita Gardens

Pentru oricine se află în căutarea unei locuințe deosebite, ce îndeplinește parametrii de nivel calitativ și confort, răspunsul ideal este Asmita Gardens.


Locație de excepție. Complexul Asmita Gardens este alegerea perfectă pentru cei cu un stil de viață activ care își doresc o soluție locativă pe măsură: acces rapid către centrul orașului, dar și relaxare în natură.

Știm că îți place să fii aproape de tot ce contează în orașul tău, iar ansamblul este situat la minute distanță de centrul orașului, pe malul râului Dâmbovița, în Splaiul Unirii 168, la doar 150 metri de intersecția Calea Văcărești cu Splaiul Unirii. Dispune de acces rapid la stații de metrou și RATB, pentru ca biroul, banca, școala copiilor sau grădinița să îți fie mereu la îndemână.

Poți fi, astfel, în mijlocul evenimentelor, dar departe de agitația Capitalei în liniștea confortabilă a locuinței tale.

Cele două parcuri din apropiere, Parcul Natural Văcărești din imediata vecinătate și Parcul Tineretului aflat la câteva minute distanță, îți permit să te bucuri de natură oricând.

În Asmita Gardens ai libertatea de mișcare pe care ți-o dorești! Fie că alegi să locuiești în City View, partea dinspre oraș a complexului, sau în Riverside, partea dinspre râul Dâmbovița și Parcul Natural Văcărești, Asmita Gardens îți oferă mereu o perspectivă unică! Vezi orașul tău de sus!

DJI 0044 - Asmita Gardens

Numeroase facilități. Vei găsi tot ce îți trebuie la doi pași de tine, chiar în complex: parcare cu peste 800 locuri, supermarket, sală de fitness, Spa, spații de joacă special amenajate pentru copii.

Pasionații de shopping au la îndemână trei mall-uri: Unirea Shopping Center, București Mall și Sun Plaza. Iar cu bicicleta poți ajunge în Centrul Vechi în doar 10 minute.

DSC 5298 - Asmita Gardens

Investiție. Datorită faptului că, după criză, apetitul pentru investițiile în domeniul imobiliar în general și cel rezidențial în particular a renăscut, Asmita Gardens reprezintă un proiect cu foarte mare potențial pentru o investiție cu un randament atractiv.

Spre exemplu, la un randament brut al investiției de 7,66% și, implicit, o durată de amortizare a investiției de aproape 12 ani, Asmita Gardens poate reprezenta o soluție de investiție eficientă.

Pe termen lung, valoarea unei locuințe poate scădea sau crește în funcție de evoluția pieței imobiliare, concurența existentă pe piață și locație.

În contextul menționat anterior, avem convingerea că prețul apartamentelor din Asmita Gardens va crește, devenind astfel o foarte bună investiție pentru viitorii proprietari. Nu doar prețul de vânzare-cumpărare, dar și valoarea de închiriere a apartamentelor va crește în următorii ani. Cauza acestor creșteri este determinată de calitatea și confortul locuirii în complex.

Convinge-te! Programează o vizită în Asmita Gardens!


Birou de vânzări complex rezidenţial Asmita Gardens

Adresa showroom:
Splaiul Unirii 168, sector 4, Turn T3, etaj 20, ap 2002

Telefoane:
+40 217 808 301

+40 724 304 899

+40 723 164 757

Email:
sales@asmitagardens.ro

Program showroom:
Luni – Vineri 09.00-19.00
Sâmbătă 10.00-14.00

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply