Platformă digitală pentru vizualizarea apartamentelor ce urmează a fi achiziționate

Alex Moldovan

, Real News

Bright Spaces colaborează cu BHB Properties pentru lansarea platformei digitale interactive pentru BHB Avenue. Platforma 3D Digital Twin transformă experiența de achiziție a locuinței, oferind o replică digitală imersivă a proiectului BHB Avenue. Aceasta este accesibilă de pe orice dispozitiv, în orice moment. Clienții au posibilitatea de a vizualiza viitorul lor apartament cu mult înainte de mutare. 

Bright Spaces, o companie de top în domeniul 3D Digital Twin, a lansat o nouă platformă interactivă care prezintă atenția deosebită la detalii și design al BHB Avenue. Platforma evidențiază îmbinarea perfectă a esteticii moderne și a confortului atemporal, stabilind standardul în ceea ce privește traiul urban premium. Utilizatorii pot filtra apartamentele în funcție de buget, dimensiune, etaj, tip și orientare, asigurându-se că își găsesc locuința perfectă care să corespundă nevoilor lor specifice. 

Platforma 3D Digital Twin oferă o suită completă de caracteristici, inclusiv o reprezentare 3D imersivă a exteriorului proiectului, vizualizarea detaliată a planului apartamentelor în 3D și tururi virtuale cu opțiuni de vizualizare a spațiilor mobilate și nemobilate. De asemenea, permite plimbări prin coridoare pentru a evidenția finisajele premium, oferă disponibilitatea în timp real a apartamentelor și include informații detaliate despre construcție. Utilizatorii pot explora locația clădirii și împrejurimile acesteia, pot naviga prin videoclipuri și imagini și pot rezerva cu ușurință tururi live sau solicita oferte, făcând procesul de achiziție al locuinței mai atractiv și eficient. 

BHB Avenue, un proiect de top dezvoltat de BHB Properties, exemplifică fuziunea dintre designul funcțional și cel artistic, oferind o experiență unică de locuire. Clădirea oferă facilități de lux, inclusiv o piscină interioară de 18m pentru relaxare, o grădină urbană de 244 mp și un lobby grandios de 7m înălțime. De asemenea, aceasta dispune de sală de fitness bine echipată ce satisface nevoile de sănătate și fitness ale rezidenților, și stații de încărcare electrică ce reflectă un angajament față de viața sustenabilă.

“Colaborarea cu Bright Spaces este una strategică pentru organizația noastră, din perspectiva vânzărilor, având în vedere tipologia clientului interesat de BHB Avenue. De la început am fost atenți să nu facem compromisuri când vine vorba de atenția la detalii, nici măcar în procesul de vânzare. Faptul că am decis să listăm stocul disponibil, suprafețele utile ale apartamentelor și prețul acestora, arată importanța pe care o oferim transparenței în procesul de cumpărare și dorința de a ne ajuta clienții în alegerea apartamentului potrivit. Andrei Tulbure, Sales Director BHB Properties. 

„Suntem încântați să colaborăm cu BHB Properties la acest proiect inovator. Lansarea platformei noastre 3D Digital Twin pentru BHB Avenue accentuează calitățile premium ale dezvoltării și îmbunătățește semnificativ procesul de achiziție a unei locuinței. Cu tururi virtuale și o replică digitală detaliată a clădirii, potențialii cumpărători pot explora amănunțit proprietatea de la distanță. Acest nivel avansat de accesibilitate și detalii ajută clienții să înțeleagă mai bine spațiul, facilitând luarea unor decizii mai încrezătoare și informate în piața imobiliară,” a declarat Cătălin Drăguțoiu, Director și Head of Growth EU la Bright Spaces. 

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA