HILS Pallady găzduiește cea mai nouă cafenea 5 to go

Cea mai nouă cafenea 5 to go din București s-a deschis în incinta HILS Pallady, pe data de 1 august 2023. Parteneriatul face parte din viziunea HILS Development de a oferi locuitorilor săi cât mai multe din produsele și serviciile necesare într-o comunitate.

HILS Pallady, cel mai extins proiect HILS Development finalizat în 2023 și, în același timp, cel mai amplu ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei, are capacitatea de a acomoda și deservi o comunitate de peste 5000 de locuitori în 12 blocuri cu 1.908 de apartamente, 5.265mp de spații comerciale și de birouri și 2.013 locuri de parcare. Spațiile comerciale, gândite pentru a acoperi nevoile diverse ale unei comunități mari, vor găzdui formate de proximitate din mai multe arii precum clinică medicală privată, magazin alimentar, farmacie sau cafenea.

5 to go HILS Pallady exterior 2 1024x683 - HILS Pallady găzduiește cea mai nouă cafenea 5 to go

Cel mai nou locuitor al spațiilor comerciale din comunitatea HILS Pallady este cafeneaua 5 to go. Fie că e vorba de cafeaua de dimineață, o gustare rapidă, o întâlnire între vecini sau o zi de lucru remote, 5 to go a creat pentru locuitorii HILS un spațiu plăcut și relaxant în care ei să se simtă ca acasă, ca între vecini.

“Ceea ce oferă proiectele rezidențiale HILS Development în industrie este cunoscut sub denumirea de dezvoltare imobiliară mixtă. Dar pentru clienții noștri, creăm mai mult decât simple clădiri – creăm comunități. Suntem permanent dedicați satisfacerii nevoilor rezidenților și ne străduim să le oferim tot ceea ce transformă HILS Pallady dintr-un simplu cartier de locuit într-o comunitate vibrantă. Apreciem colaborarea cu echipa 5 to go și suntem entuziasmați să oferim împreună rezidenților cafea de calitate și multe altele.” a spus Iulia Iana, Marketing Director HILS Development.

“Cel mai plăcut e când te grăbești să pleci dimineața și poți să-ți iei repede o cafea bună de la scară înainte să te urci în mașină sau să ajungi la metrou. Sincer, de când avem 5 to go n-am mai făcut cafea acasă. Plus că eu sunt genul de persoana care, dacă vrei să ne vedem, trebuie să fie undeva aproape de casă. Acum am unde să chem prietenii la mine în cartier.” spune Ioana, locuitor HILS Pallady.

5 to go HILS Pallady decor 1024x683 - HILS Pallady găzduiește cea mai nouă cafenea 5 to go

Cafeneaua deschisă în cadrul HILS Pallady beneficiază de noul design design 5 to go 3.0. Conceptul 3.0 al cafenelelor 5 to go îmbrățișează culori vibrante precum roșu, turcoaz, mov și galben, designul acestora emanând eleganță, păstrând încă elemente de brand recognoscibile pentru 5 to go. Din 2023, conceptul 3.0 oferă o experiență orientată către designul high-end. Mobilierul elegant și confortabil completează decorul îmbietor, iar muzica relaxantă și parfumurile subtile amplifică atmosfera plăcută.

„Ne-am alăturat cu drag proiectului HILS pentru a contribui la îndeplinirea acestui scop comun de a crea o comunitate. Cafeneaua este prin excelență locul în care oamenii se întâlnesc și petrec timp de calitate, cu atât mai mult cafeneaua din cartier sau cafeneaua de la scara blocului. Ne bucurăm tare mult că am reușit să aducem în comunitatea HILS Pallady o echipă de parteneri francizați cu experiență, pentru a le oferi locuitorilor spațiul acela plăcut și relaxant în care vor fi întotdeauna întâmpinați de o față prietenoasă, unde barista știe deja cum preferă cafeaua și unde pot schimba două vorbe spontan cu vecinul.”  a spus Radu Savopol, cofondator 5 to go.

HILS Development și 5 to go împărtășesc o serie de valori comune precum inovația, dezvoltarea continuă și crearea de experiențe de calitate pentru clienți, ambele fiind branduri 100% românești. Brandul 5 to go, recunoscut la nivel național și multi-premiat internațional, deține o poziție unică pe piată datorită conceptului unic bazat pe simplitate. Povestea celui mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și ulterior cea mai accesată franciză din România, cuprinde 500 de locații în București și în alte 90 orașe din țară.

5 to go HILS Pallady exterior 1024x683 - HILS Pallady găzduiește cea mai nouă cafenea 5 to go 5 to go HILS Pallady servire 1024x683 - HILS Pallady găzduiește cea mai nouă cafenea 5 to go

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA