Side Grup a închiriat 1500 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal, în apropierea Aeroportului Oradea

Alex Moldovan

, Real News

JLL România a consiliat Side Grup, liderul pieței naționale de curățenie si igienă, în trazancția de închiriere a 1.500 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial cu terminal cargo aerian din România, dezvoltat de CTP România.

Side Grup a fost înființată în 2003 și se ocupă cu distribuția de produse destinate aplicațiilor profesionale de igienă, curățenie și menaj pentru segmentele HoReCa, retail și industrial.  

Compania are un spațiu de depozitare de 17.000 mp și deține un portofoliu de peste 4000 de produse, atât mărci proprii, cât și private. Societatea are circa 230 de angajați, a înregistrat în 2021 cifră de afaceri de peste 35.000.000 Euro.

“Transparența, profesionalismul, munca în echipă și stabilitatea au fost încă de la început principiile business-ului nostru. Astfel, am reușit să ne menținem pe o pantă ascendentă, dezvoltându-ne și inovând constant. Side Grup a împlinit anul acesta 20 de ani de activitate. În acești ani, am avut oportunitatea de a dezvolta o gamă variată de produse și servicii destinate clienților noștri din segmentele HoReCa, retail și industrial. Am parcurs un drum frumos și plin de provocări, care ne-a făcut să devenim unul dintre liderii de piață în domeniul curățeniei și igienei.”, a spus Vincze Alexandru, Director General Side Grup.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Proiectul include trei clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.

“Ne bucurăm că am reușit să venim în sprijinul Side Grup în demersul de a găsi un spațiu optim pentru desfășurarea operațiunilor sale. Privim această tranzacție ca fiind începutul unui parteneriat de lungă durată și suntem dedicați să le sprijinim în continuare succesul și dezvoltarea la cel mai înalt nivel.”, a declarat Ionuț Grigoraș, Senior Consultant Industrial JLL România.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA