Epoch Platinia, o investiție imobiliară de lux destinată oamenilor de elită care nu doresc să își asume riscuri în plasamentele financiare

Epoch Platinia oferă oportunitatea realizării unei investiții sustenabile într-o proprietate care reflectă toate standardele. Reședința este intabulată, având carte funciară proprie, iar investitorul devine proprietar tabular.

Casă și hotel în același timp, reședințele hoteliere se adresează călătorilor pretențioși care caută o a doua reședință de lux, cu avantajele și serviciile unui hotel.

Epoch Platinia are la bază un concept inspirat la nivel internațional, fiind totuși un produs nemaiîntâlnit pe piața imobiliară de lux din România, până la ora actuală. Reședințele hoteliere sunt investiții imobiliare comerciale care oferă un venit substanțial și cu potențial de creștere a valorii pe piață. 

Având în vedere calitatea dezvoltării și limita apartamentelor disponibile, partenerii de investiții au potențialul de a obține un randament anual atractiv al investiției, contribuind și la asigurarea unui flux predictibil de venituri. 

Hotel Platinia 1 1024x683 - Epoch Platinia, o investiție imobiliară de lux destinată oamenilor de elită care nu doresc să își asume riscuri în plasamentele financiare

Locuințele hoteliere sunt mai populare în rândul cumpărătorilor internaționali bogați, fiind considerate ca o investiție care oferă prestigiu, confort și design inovator, dar și o proprietate fără griji și un loc de refugiu. 

Acestea vin cu un renume în care cumpărătorii au încredere, facilități de primă clasă și, în mod esențial, pot fi o achiziție de lux.

Proiectul Epoch Platinia este localizat în Cluj-Napoca, care are o piață aflată în continuă dezvoltare și pe tendință de creștere din perspectivă economică în ultimul deceniu. Dezvoltarea sectorului se va menține și în următorii ani pe fondul presiunilor inflaționiste în marile economii. Aici, ca investitori, veți vedea randamentul anual pe investiție fie că este vorba de valoarea proprietății sau de venitul prin oportunități de închiriere. 

Pentru mulți investitori, cel mai important factor este încrederea, căutând să obțină asigurări în ceea ce privește calitatea dezvoltării și gestionarea continuă a acesteia, potențialul de închiriere și valoarea de revânzare.

Proprietatea Platinia este întreținută conform standardelor înalte pentru dezvoltator, asigurându-se că investiția își păstrează calitatea și luxul pe termen nelimitat. Totodată, dezvoltatorul își asumă responsabilitatea de a se ocupa de mentenanța periodică, impozite, internet și utilități, care se traduce printr-un flux operațional eficient pentru investitor. 

Hotel Platinia 7 1024x683 - Epoch Platinia, o investiție imobiliară de lux destinată oamenilor de elită care nu doresc să își asume riscuri în plasamentele financiare

Cum funcționează acest concept?
Atunci când se investește în proiectul Epoch Platinia, rezidența este intabulată, având garanția exclusivă a proprietății asupra imobilului achiziționat. Aceasta este o opțiune în cadrul unui hotel de 5 stele autorizat pe piața imobiliară. 

Suntem partenerul lor de afaceri, ca atare reședința hotelului trebuie privită ca un activ de lux deținut pe viață. Pentru cumpărători, aceasta poate însemna asigurarea unei a doua, a treia locuințe susținută de prestigiul unei companii de renume. 

Ce vă oferim noi?
Toate reședințele oferă facilități extravagante, cu accent pe confortul dormitorului, o zonă de living spațioasă, birou de lucru complet echipat, terasă privată. Astfel, rezidenții din complex vor avea oportunitatea să se relaxeze chiar și atunci când iau o scurtă pauză de la activitățile profesionale. Centrul de fitness de ultimă generație, room service, concierge, restaurante și servicii de menaj sunt doar câteva dintre avantajele de a locui într-o reședință hotelieră, ca să nu mai vorbim de securitate și intimitate.

Componenta stilului de viață promis este esențială pentru deciziile cumpărătorilor, datorită statutului asociat cu un brand de renume, împreună cu potențialul de rentabilitate al investițiilor și asigurarea calității care vine din cumpărarea unei reședințe de hotel de lux. 

Fie că este vorba de locuința principală, co-primară sau terțiară, reședințele de marcă le acordă proprietarilor de locuințe caracterul lipsit de griji pe care îl presupune deținerea mai multor locuințe, având în același timp garanția unui brand de 5 stele care are grijă de bunul lor.

03 Dormitor3 1024x683 - Epoch Platinia, o investiție imobiliară de lux destinată oamenilor de elită care nu doresc să își asume riscuri în plasamentele financiare

Servicii în cadrul proiectului Epoch Platinia: 

  • Recepție 24/7
  • Parcare subterană – valet
  • Concierge, servicii bagajier 
  • Room service 7-23
  • Service de curățenie
  • Paza imobilului 24/7
  • Restaurant italian/japonez
  • Acces la sala de conferințe
  • Acces la sala de forță
  • Gestionarea plății facturilor și a taxelor locale 
  • Servicii de spălătorie
  • Aer condiționat 

Telefon: +40 799 730 534
E-mail: invest@platinia.ro
Website: invest.platinia.ro
Cluj-Napoca

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA