Dezvoltatorul WDP, venituri din chirii în România de 14,1 milioane euro în S1 2019

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP a înregistrat în România venituri din chirii de 14,1 milioane de euro în primul semestru al anului, aproape dublu față de prima jumătate din 2018, iar valoarea portofoliului local de proprietăți a fost de peste 356 de milioane de euro, potrivit unui raport al companiei.

În România, WDP are proiecte în dezvoltare cu o valoare de 107,6 milioane de euro, în timp ce rezervelele de teren sunt evaluate la 41,1 milioane de euro.

WDP deține în România 25 de proiecte cu o suprafațî închiriabilă totală de 623.774 metri pătrați. Totodată, compania mai are în proprietate terenuri cu o suprafață totală de aproape 4,2 milioane mp.

Compania a obținut un randament brut de 8% pentru portofoliul local.Raportul WDP mai arată că dezvoltatorul va livra în în toamna acestui an un depozit pentru Arcese, care necesită o investiție de aproximativ 2 milioane de euro. Compania va investi încă 5 milioane de euro într-un depozit pentru Mediapost, care ar urma să fie livrat în al treilea trimestru al anului.

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply