Cel mai MARE târg imobiliar din ultimii 10 ani

Târgul Național Imobiliar TNI 18-20 MAI 2018
Palatul Parlamentului, Sala Unirii
OFERTĂ RECORD de locuințe și birouri

Cel mai mare târg imobiliar din ultimii 10 ani – Târgul Național Imobiliar TNI– începe VINERI, 18 mai, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 20 mai și reunește reprezentanții a 126 de companii ce scot la vânzare peste 20.000 de oferte imobiliare pentru locuințe noi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, dar și din SPANIA.

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 4.000 EURO pentru un teren intravilan de 528mp situat în stațiunea Breaza, iar prețul maxim este de 3 milioane EURO pentru un hotel de 4* din Sinaia ce face parte din portofoliul agenției Mervani Invest.

Portofoliu variat, OFERTE pentru toate buzunarele
În perioada 18-20 MAI persoanele interesate de achiziții imobiliare au acces în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI la ofertă imobiliară variată și proprietăți cu DISCOUNTURI EXCLUSIVE. Portofoliul evenimentului cuprinde:  case din containere maritime (de la 11.500 EURO), locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, apartamente de tip boutique, proprietăți exclusiviste în nordul capitalei și oportunități de investiții. Totodată, TNI vine în întâmpinarea clienților cu soluții de finanțare, servicii de arhitectură, design interior, home staging, precum și cu soluții pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă.

Românii își investesc economiile în proprietăți de vacanță în țară și străinătate
Trendul proprietăților de vacanță a revenit și tot mai mulți români aleg să investească în locuințe de vacanță la mare sau la munte, atât în țară, cât și în străinătate. În acest context, evenimentul din acest weekend din capitală vine cu oferte atractive și pentru acest segment imobiliar. Pasionații de munte găsesc la TNI aproximativ 3.000 de oferte pentru imobile amplasate pe Valea Prahovei, iar prețurile sunt pentru toate bugetele. Spre exemplu un apartament cu 2 camere, 46mp, în Sinaia, costă 32.000 EURO, un apartament cu 2 camere, 57mp, în Predeal, costă 40.000 EURO, iar o vilă chiar lângă Castelul Peleș, cu suprafața de 230 mp și 330mp teren are prețul de 210.000 EURO.

Persoanele ce își doresc să devină vecini cu marea au de ales din multiple proiecte imobiliare  amplasate în cele mai căutate zone de pe litoral, iar prețul de pornire este de 32.900 EURO pentru o garsonieră situată în Mamaia Nord. Printre proiectele prezente exclusiv la târgul din acest weekend se numără: Wave Residence, Building Ștefan, Casa del Mar, Panoramis Residence, Sea View Luxury Residence și First Residence.

În premieră pentru un eveniment de profil, ediția TNI din 18-20 mai include și oferte imobiliare din străinătate. La standul Imopedia vizitatorii TNI pot alege din multiple case de vacanță din sudul Spaniei.  Prețurile proprietăților cu vedere la Marea Mediterană pornesc de la 180.000 EURO+ TVA pentru un apartament cu 4 camere, 100mp și ajung până la 2.5 milioane EURO pentru un apartament cu 7 camere, 800mp din Marbella.

 

Creșterea prețurilor s-a domolit, cererea de locuințe este la cote înalte
Din a doua parte a anului trecut, piața imobiliară rezidențială din România a intrat într-o fază de încetinire treptată a creșterii prețurilor. Astfel, evoluția prețurilor în primul trimestru al acestui an a fost de doar 1,4%, cu mult sub evoluția înregistrată în primul trimestru al anului trecut, de 4%, conform unui studiu realizat de Imobiliare.ro.

„Din analiza statistică a evoluțiilor din piața rezidențială rezultă că asistăm la un moment în care piața este captivă între un nivel ridicat al cererii și o ofertă relativ redusă. Datele arată că cererea pentru apartamente și case de vânzare este în continuare puternică, înregistrând un avans, cumulat la nivelul celor 6 mari orașe, de 17%, în ultimul an, și 76% în ultimii 3 ani – maximul fiind înregistrat în Iași, de +217%. La capitolul ofertă, datele pe ultimele 12 luni, în cele șase mari orașe, indică o evoluție negativă a stocului de apartamente și case, de 5,9%”, declară Dorel Niță, Head of Data and Research, Imobiliare.ro.

Cumpărătorii și-au schimbat comportamentul: 3 CRITERII pentru achizițiile imobiliare
În ultimii ani, una dintre cele mai importante modificări la nivelul pieței rezidențiale este cea a comportamentului cumpărătorilor. „Dacă în trecut, cumpărătorii erau preocupați de prețul și structura apartamentului, astăzi aceștia au 3 criterii clare pe baza cărora fac alegerea: locația, reputația dezvoltatorului și calitatea proiectului. Un proiect de succes are o locație bună, cu multe facilități, de la mijloace de transport în comun la parcuri. Apoi, este esențial ca dezvoltatorul să aibă o reputație bună, pentru a conferi încredere. În ceea ce privește calitatea proiectului, aceasta nu înseamnă finisaje de lux, ci adecvarea proiectului la nevoile și bugetul cumpărătorilor cărora li se adresează. În construirea ansamblului Arcadia Apartments Domenii, am pornit de la aceste criterii. Poziționarea excelentă în zona Domenii, existența spațiilor verzi amenajate pe o treime din spațiul complexului, parcarea auto în întregime subterană, varietatea tipologică de apartamente, funcționalitatea spațiului sunt factori extrem de importanți pentru viitorii locuitori ai ansamblului. În plus, îi surprindem pe mulți dintre cumpărători cu prețuri accesibile, mult mai mici decât așteptările lor”, declară Cosmin SlaveGeneral Manager Arcadia Apartments Domenii– Partener OFICIAL al Târgului Național Imobiliar.

Segmentul OFFICE în premieră la un târg de profil
Ediția TNI cu numărul 28 marchează un RECORD în istoria târgurilor imobiliare din ultimii 10 ani din punct de vedere al numărului de companii expozante și al ofertei prezentate, dar și o PREMIERĂ prin includerea de oferte din segmentul OFFICE în portofoliul evenimentului.

“În prezent, deoarece companiile se confruntă cu o piață a forței de muncă din ce în ce mai competitivă, vor continua să își extindă operațiunile în clădiri de birouri Clasa A, în căutarea unor spații moderne care să integreze facilități și beneficii pentru preferințele din ce în ce mai complexe ale angajaților: restaurant, cafenele, săli de sport, entertainment și zone de relaxare. Cu noul nostru campus de business, AFI Tech Park, stabilim un nou reper al mediului de afaceri în București și suntem pregătiți să îi întâmpinăm pe viitorii chiriași într-o locație modernă, centrală și eficientă din punctul de vedere al costurilor. Înțelegem dorința angajaților de a reduce timpul petrecut în trafic, spre locul de muncă și către casă, și venim în întâmpinarea companiilor cu soluția perfectă pentru relocarea lor în oraș, într-o clădire de birouri Clasa A, nou construită ” declară Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.

 Segmentul Locuințele Verzi ia amploare si este present la TNI / Economii de 50.000 euro
Cumpărarea de locuințe verzi s-a intensificat în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final și beneficiilor pe care aceste proprietăți le oferă: calitate superioară, confort sporit, costuri mai mici la energie și beneficii pentru sănătate.

La stand-ul Green Homes din cadrul TNI investitorii pot afla direct de la echipa RoGBC cum pot obține certificarea GREEN HOMES pentru locuințele din ansamblurile rezidentiale pe care le construiesc, ce pot deveni astfel eligibile pentru Creditele Imobiliare Verzi oferite de băncile partenere Raiffeisen Bank cu creditul “Casa Ta Verde” și Alpha Bank cu creditul “Alpha Green”. Deasemenea, publicul larg poate afla mai multe informații despre ce înseamnă și ce avantaje are o locuință verde.

“Adesea cumpărătorii iau decizia de a investi mai puțin la început, alegând locuințele cu cel mai scăzut cost pe metru pătrat, fără a se informa însă cu privire la performanța energetică a clădirii sau calitatea materialelor folosite, ca urmare ajung în final să dețină locuințe cu costuri lunare mari pentru încălzire și răcire, care necesită întreținere intensivă, renovări frecvente și care au o valoare mai mică pe termen lung decât locuințele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi în sustenabilizarea locuinței este la început”, a declarat Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC). În prezent există 19 ansambluri rezidențiale certificate/pre-certificate GREEN HOMES by RoGBC situate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Râmnicu-Vâlcea, totalizând peste 5800 de unități imobiliare. 

Amber Gardens este primul proiect rezidențial din România ce a obținut certificare Green Home și demonstrează că adevăratul lux este verde și de înaltă calitate. Proiectul încorporează finisaje de calitate într-un spațiu de locuit mai confortabil, care oferă intimitate, un mediu mai sănătos cu lumină și acustică superioare și permite reducerea semnificativă a costurilor de energie și de întreținere.

“Eficiente din punct de vedere energetic şi construite la un standard înalt de calitate, locuințele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de către instituţiile bancare, calificându-se în acelaşi timp pentru ipoteca verde. În acelaşi timp, fiecare locuinţă poate aduce locuitorilor săi economii de aproximativ 50.000 euro de-a lungul a 20 de ani datorită utilizării eficiente”, mărturisește Alex Skoulas, Managing Partner Alesonor.

AFI City este unul din proiectele pre-certificate Green Home prezentate în cadrul expoziției TNI ce câștigă teren zi de zi și va deveni, curând, prima alegere pe lista potențialilor cumpărători de locuințe verzi.

“Poziționarea într-una dintre cele mai noi zone rezidențiale în dezvoltare din București și avantajul imbatabil de a beneficia de acces la metrou și conexiune rapidă la transportul public de suprafață sunt doar câteva dintre beneficiile proiectului. La toate acestea se adaugă arhitectura verde a cartierului, funcționalitatea apartamentelor și priveliștea către lacurile Străulești și Grivița. Sentimentul de intimitate pe care îl oferă comunitatea AFI City vine astfel ca un bonus!” declară Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.

PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, surprize și premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Câteva din ofertele concrete din cadrul ediției TNI 18-20 mai 2018:

  • teren intravilan Breaza, zona Talea, 528mp: 4.000 EURO;
  • studio 34mp, Casa del Mar, Mamaia Nord: 46.800 EURO+ TVA;
  • studio dublu cu grădină, 36mp + 27 mp grădină, Adora Pipera: 47.600 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 53mp, Panoramis Residence, Mamaia Nord: 47.700 EURO
  • garsonieră 50mp, Moghioroș Park Residence, Drumul Taberei: 48.095 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 56mp, Cartierul Solar, Bd Metalurgiei: 50.000 EURO;
  • studio 48mp, Dâmbovița 10, zona Grozăvești : 51.420 EURO+ TVA 5%;
  • apartament 2 camere, 51mp, Metropolitan Residence- Policolor, 51.500 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 43mp +26mp terasă, Sirius Residence, zona Titan: 54.300 EURO+TVA;
  • apartament 2 camere, 50mp, Wave Residence, Mamaia Nord: 55.000 EURO+ TVA 5%;
  • apartament 2 camere, 50mp, Polaris Residence, zona Titan: 57.500 EURO+ TVA;
  • studio cu terasă, 37mp, H Pipera Lake, 57.900 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 50mp, Plaza Residence, lângă Plaza România: 58.500 EURO;
  • apartament 2 camere, 64mp, Greenfield, Băneasa: 60.480 EURO+ TVA 5%;
  • apartament 2 camere, 63mp, Citta Residencial Park, Piața Delfinului: 61.500 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 51mp, Attica Residence, Bd Th Pallady: 64.000 EURO+ TVA;
  • studio 40mp, The Corner, lângă parcul Grădina Icoanei: 72.000 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 51mp, La Gloire Parc du LAC, Pipera: 77.999 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 55mp, Global City Mihai Bravu: 79.800 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 51mp, Aviației Boutique Residence: 86.900 EURO+ TVA;
  • vilă 103mp+ 35mp curte, City Villas, zona Pallady: 90.000 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 52mp, Luxuria Domenii Residence: 96.558EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 64mp, H Pipera Lake: 96.800 EURO+ TVA;
  • apartament 4 camere, 124mp, Greenfield, Băneasa: 97.000 EURO+ TVA 5%;
  • apartament 2 camere, 56mp, Decebal Apartments, zona Decebal-Alba Iulia:97.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 79mp, CityLife Residence, zona Titan : 105.200 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 66mp, Eminescu Apartments, lângă Parcul Ioanid: 108.000 EURO+ TVA;
  • apartament 4 camere, 95mp, Vitan Residence: 145.569 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 85mp, Carol Park, zona Tineretului: 148.750 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 57mp+18mp terasă, First Residence, Mamaia Nord: 169.500 EURO+ TVA
  • apartament 3 camere, 103mp+ 88mp terasă, The Corner, lângă Parcul Grădina Icoanei: 268.000 EURO+ TVA;
  • apartament 5 camere, 225mp, Luxuria Domenii Residence: 554.900 EURO+ TVA;
  • spațiu turistic 4*, 100 încăperi, Sinaia: 3 milioane EURO;

Vă invităm să vizitați ediția TNI, 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!
Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center
Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 19.00 ; Duminică: 10.00 – 16.00;
Bilet intrare: 10 RON
Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;
Parteneri: AFI City, AFI Tech Park Business Campus, Amber Gardens, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Asociația Română a Electricienilor (AREL), Mervani Invest;
Eveniment susținut de: HomeZZ.ro;
Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply