Vox Technology park, grad de pre-inchirere de peste 55%

Vox Technology Park, parcul de birouri dezvoltat de către Werk Property Group la Timișoara, a atins un grad de pre-închirere de peste 55%.
Mai multe companii din domeniile IT&C și financiar se numără printre viitorii chiriași ai proiectului care va avea o suprafață totală închiriablă de 26.000 de metri pătrați.
Dezvoltatorul a investit 30 de milioane în clădire.
Compania a anunțat recent că parcul de birouri a obținut pre-certificarea verde internațională BREEAM cu caificativul Excellent și un punctaj de 85,59%, acesta fiind cel mai mare punctaj acordat vreodată în România unui proiect imobiliar.
Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.
Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe și aplicații pentru companii internaționale și diferite instituții publice și bancare din vestul Europei, precum Serviciul de Pașapoarte din Olanda, fiind și resellerul și service-ul autorizat Apple Vox Store în România.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply