Skanska pregateste o pista de alergare pe acoperisul unei cladiri de birouri din Campus 6

Dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska va plasa o pistă de alegare ce va fi amenajată pe acoperișurile celei de a doua şi a treia clădiri din proiectul Campus 6, din zona Politehnică.
Compania ar urma să ridice patru clădiri de birouri în acest complex. Pentru prima fază a proiectului, Skanska anunțase la începutul acestui an că va investi 38 de milioane de euro.
Campus 6 va avea o suprafață totală închiriabilă de 82.000 de metri pătrați.
„Unul din obiectivele principale ale Skanska este de a crea spații de lucru inovatoare, pregătite pentru viitor, iar unul din elementele cheie ale acestei misiuni este omul. Putem avea cele mai îndrăznețe linii de design și cea mai nouă tehnologie, dar principala funcție a unei clădiri este să ofere valoare vieții de zi cu zi a celor pe care îi găzduiește. De aceea, pentru Campus 6 am dezvoltat conceptul pornind de la lucrurile esențiale – cum ar fi aerul, lumina, spațiul sau comunitatea”, a spus Aurelia Luca, country director Skanska Property România.
Skanska a mai dezvoltat în România Green Court Bucharest, un complex de trei clădiri de birouri cu o suprafață de 52.000 de mp. Primele două clădiri au fost vândute fondului Globalworth, controlată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply