Nordis: Nordul Bucurestiului, dezvoltare exploziva in urmatorii doi ani

Cele mai multe ansambluri rezidențiale noi din Capitală ar urma să fie comstruite în zone precum Barbu Văcărescu – Floreasca, unde s-au dat în folosință multe clădiri de birouri sau Bucureștii Noi – Sisești – Băneasa, unde infrastructura s-a îmbunătățit.
 „Prețul unui teren poate fi semnificativ mai mare într-o zonă premium, de exemplu în zonele Primăverii, Dorobanți-Capitale sau Kiseleff-Aviatorilor prețul poate ajunge și la 3.000 euro/mp, incidența costului terenului fiind semnificativă în acest caz în prețul final de vânzare.
Pentru zona Herăstrău, prețul pentru teren este între 1.000-1.200 euro/mp, iar dacă mergem mai spre Nord, în zonele Băneasa sau Pipera aici prețul este între 300-500 euro/mp, având o variație în funcție de suprafață și locație exactă ”, declară Florin Poștoacă, Managerul Departamentului de Investiții din cadrul Nordis.
TOP zone unde se vor construi cele mai multe apartamente noi în 2017-2019
1. Zona Băneasa – Sisești – Șos. Gh. Ionescu Sisești
2. Zona Barbu Văcărescu – Floreasca
3. Zona Pipera
4. Zona Aviației – Băneasa
5. Șoseaua Nordului – Herăstrău
Prețurile pentru apartamente în Șoseaua Nordului Herăstrău pornesc de la 1.500 Euro/mp construit și sunt în creștere ușoară, deoarece proiectele bune, cu facilități și prețuri competitive au fost deja precontractate.
O zonă unde s-a construit mult și până în 2013 și în ultimii ani, dar unde vânzările au stagnat este Pipera. Numărul proiectelor la vânzare este mare, dar și a terenurilor disponibile, urmând a se anunța noi proiecte după ce piața le va absorbi pe cele existente.
În planul doi al zonei de birouri cu zgârie nori Barbu Văcărescu- Floreasca se construiesc apartamente. Cel mai mare proiect imobiliar din zonă are în plan 1.500 apartamente.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply