Facilitec Romania are un nou director general

Grupul spaniol Mantor, activ pe piața imobiliară din România, anunță numirea lui Vasile Mocanu în funcția de director general al Facilitec, divizia de facility & property management, începând cu luna mai a acestui an.

Mocanu a fost anterior director de operațiuni în cadrul Mega Mall București. El are o experiență de peste 14 ani în domeniul facility & property management pentru industrii precum retail, petrol și gaze sau banking.

„Această nouă poziție este o onoare dar și o provocare totodată, Grupul Mantor și Facilitec fiind un exemplu perfect de lider de piață, cu o echipă tânără și dinamică formată din profesioniști pasionați de industria imobiliară.  Mă bucur să spun că împărtășim aceeași viziune asupra standardelor înalte ale serviciilor oferite în acest domeniu și îmi propun ca, din funcția de Director General, să îmi concentrez întreaga experiență pentru dezvoltarea strategiei Facilitec pentru zona de birouri și retail”, declară Dl. Vasile Mocanu, Director General al Facilitec România.

De la lansarea pe piața din România, în anul 2007, Facilitec a construit un portofoliu din care fac parte mai mult de 1.000 de apartamente, ansambluri rezidențiale și apartamente în regim hotelier pentru corporații, cu o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply