Turnul Unirii View, in grafic | Constructia va fi finalizata in al doilea trimestru al anului 2018

Constructorul Unirii View, turnul de 18.000 de metri pătrați dezvoltat de investitorul belgian Yves Weerts, în centrul Bucureștiului, va finaliza lucrările la fundație în trimestrul al doilea al acestui an.
Dezvoltarea proiectului a început în octombrie 2016, iar clădirea ar urma să fie finalizată în al doilea trimestru al anului 2018. Investiția totală se ridică Office Professional Plus 2013 key la circa 33 de milioane de euro.
Aflată pe bulevardul Corneliu Coposu, la trei minute distanță de Piața Unirii, Unirii View are o suprafață totală de 26,880 m2, si o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.000 m2. Clădirea va avea 19 niveluri supraterane, (incluzând parterul, 17 etaje pentru birouri, precum și penthouse-ul tehnic), plus o parcare subterană cu trei niveluri.
“Viziunea noastră este de a dezvolta un proiect-destinație, pe care multe companii cred că l-au așteptat: un spațiu modern în centrul orașului, unde chiriașii iși pot crește afacerile, își pot inspira echipele și construi brand-urile, toate acestea în timp ce asigură echilibrul între muncă și viața personală”, a spus Weerts.
Dezvoltatorul este ajutat de BuildGreen pentru a obține certificatul BREEAM 2016 pentru clădiri verzi în cazul Unirii View.
La finalizarea proiectului, Unirii View va fi o clădire de birouri de clasa A, în formă de poligon, cu 17 etaje superioare, un parter cu spații de retail dedicate serviciilor si facilităților pentru chiriași, precum și o parcare subterană cu 3 niveluri. Clădirea va avea o suprafață închiriabilă de 1,131 m2 pe fiecare etaj. Unirii View este una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 m între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau buy Office Professional Plus 2013 key alte elemente de structură.
Weerts este un antreprenor de naționalitate belgiană cu un istoric solid pe piața de dezvoltare imobiliară din România, confirmat de către dezvoltarea și vânzarea proiectului Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.
Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este Bog’Art.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply