Liebrecht & wooD analizeaza investitia intr-un nou outlet in Romania

Dezvoltatorul si investitorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD, care deține Fashion House Outlet Center din zona Militari, analizează opțiunea investiției într-un nou proiect comercial în România.
Potrivit lui Sorin Ioan Blaga, directorul general al dezvoltatorului, actualul outlet aflat la ieșirea spre autostrada A1 este închiriat în totalitate. În acest moment, s-ar negocia închirierea fazei a doua a proiectului a cărei construcție a fost deja finalizată.
“Pe langa investițiile din vestul Bucureștiului, ne aflăm într-o postură în care analizăm deschiderea unui alt centru outlet la nivel local. Suntem foarte aproape cheap windows 10 Product Key de a finaliza partea de pre-dezvoltare, însă ne încurcă faptul că au crescut costurile. Suntem atenți la ce se întâmplă pe piață, dar un business de outlet este despre o afacere cu costuri mai mici”, a spus Blaga, potrivit Wall-Street.ro.
Fashion House a atras anul trecut 13 noi chiriași, iar centrul comercial a înregistrat o creștere a cheltuielii medii pe client de 22,5% față de 2015. Rata de conversie a Fashion House a ajuns la 69% în 2016.
Vânzările de retail și valoarea softproductkey medie a unei tranzacții (ATV) au crescut și ele, cu o rată de creștere anuală de +2,24%, respectiv 3,30% față de 2015.
Deschis în 2008, Fashion House este primul outlet profesional din România cu o suprafață închiriabilă totală de 16.000 de metri pătrați.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply