KRUK Romania, unul dintre chiriasii birourilor Timpuri Noi Square

Dezvoltatorul imobiliar Vastint România și firma de colectare de creanțe Kruk România au încheiat un contract de închiriere pentru 4.000 m2 de spații de birouri în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București.

KRUK România a închiriat cei 4.000 m2 ca nouă locație a sediului central al companiei în București. În afară de București, mai mult de 600 de angajați lucrează în Centrul Operațional din Târgoviște și pe întreg teritoriul windows10explained României, ca echipă a Agenților de Teren susținută de cinci birouri locale. Două noi birouri locale sunt planificate pentru deschidere anul acesta.

“Oamenii sunt considerați foarte importanți pentru KRUK. Din acest motiv este crucial pentru noi să le putem oferi angajaților noștri cele mai bune condiții de muncă într-un spațiu de birouri modern și de înaltă calitate. Suntem încrezători că Timpuri Noi Square este un spațiu de lucru care combină perfect spațiile de birouri „open space” cu spațiile de relaxare, creând fluxul de care avem nevoie pentru a ne desfășura activitatea zilnică. Cred că, pe lângă cele mai bune condiții de lucru, întregul proiect va asigura echipei noastre posibilități de relaxare, de a lua masa și de distracție. Accesul facil la conexiunile de transport public a fost, de asemenea, un aspect important pe care l-am luat în considerare la încheierea contractului de închiriere”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România. Compania este activă în sectorul financiar și este specializată în managementul creanțelor. Aceasta facilitează rambursarea datoriilor printr-o strategie de pro-angajament care permite persoanelor cu datorii să le depășească într-un mod convenabil și optim, adaptat situațiilor financiare individuale.

Antoniu Panait, Director General al Vastint România, notează “Suntem bucuroși să primim echipa KRUK în ansamblul nostru de birouri. O companie care este orientată către angajați și care pune accent pe echilibrul muncă – viață personală este o poveste de succes. Facilitățile din apropiere și timpul cât mai scurt petrecut pe drumul până la serviciu sunt foarte importante pentru noi toți. Timpuri Noi Square este deservit de toate mijloacele de transport public. Liniile de metrou M1 și M3 sunt la o distanță de doar câțiva pași de clădirile de birouri și ajung direct Windows 10 Professional OEM Key la majoritatea marilor cartiere rezidențiale. Un angajat fericit este mai productiv.”

CBRE a contribuit la încheierea tranzacției între cele două părți. Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 m2 spații de birouri și spații comerciale, plus 50.000 m2 de spații rezidențiale.

Recent, Vastint România a încheiat contracte de închiriere și cu dcs plus și Impact Hub București pentru o suprafață totală de 3.350 m2 de spațiu de birouri în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply