Grupul Fratelli devine chirias al proiectului Timpuri Noi Square

Vastint, divizia de imobiliare a grupului suedez Ikea, a anunțat semnarea unui contract cu Grupul Fratelli, care va deschide patru unități în cadrul proiectului Timpuri Noi Square.
Fratelli va deschide aici unitățile concept Biutiful Downtown și Fratellini Bistro.
Compania va închiria în total 2.200 de metri pătrați, dintre care 600 de metri pătrați vor reprezenta suprafața de terase.
Proiectul mixt rezidențial-birouri din zona Timpuri Noi va avea peste 100.000 de metri pătrați.
Fratellini Bistro și Biutiful Downtown vor fi deschise în Timpuri Noi Offices 1, urmând să ocupe zona comercială de la parter și mezaninul. Conceptul de cantină va fi dezvoltat în Timpuri Noi Offices 2.
“Grupul Fratelli va face cea mai mare investiție de până acum. Intenția noastră de extindere nu este nouă, însă am pornit proiectul acum, când mix-ul de locații pe care îl dezvoltăm ne permite să oferim unități în care se servește micul-dejun, prânzul și cina, dar care oferă și oportunități pentru petrecerea timpului liber, fiind o a abordare mai complexă a ceea ce ne dorim să facem”, a spus Silviu Talpau, managing partner al Grupului Fratelli.
Grupul controlează Biutiful Downtown (Centrul Vechi) și By The Lake, Fratellini Bistro și Uanderful (Nordul Bucureștiului).
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply