TATI iti transforma casa in cel mai primitor camin

În luna decembrie, mai mult ca în oricare lună a anului, toate drumurile duc spre „acasă”. Iar pentru a transforma casa în cel mai primitor şi mai călduros cămin, în care să te bucuri de sărbători împreună cu prietenii și familia, este de ajuns să adaugi mici accente și să apelezi la trucuri simple din designul interior.

TATI îţi este cel mai bun prieten atunci când vine vorba despre decoraţiuni la preţuri accesibile, cu numeroase produse pentru toate stilurile. Iată câteva sfaturi prin care poţi schimba întreaga atmosferă din casă, fără modificări semnificative, costisitoare:

TATI 2 - TATI iti transforma casa in cel mai primitor camin

Accente „shabby-chic” – Stilul shabby-chic este romantic, feminin şi cald, perfect pentru zilele geroase de iarnă. În magazinul TATI găsești diverse produse folosite în decorarea interioarelor shabby-chic (lămpi, cutii decorative, ceasuri de perete, perne pufoase și colorate, lenjerii de pat).

Amintiri de pus în ramă – Cele mai plăcute amintiri se păstrează în suflet, dar te poţi bucura şi mai mult de ele atunci când le împărtăşeşti cu cei dragi. Fă o selecţie cu cele mai frumoase fotografii, așază-le în ramele chic de la TATI şi te vei surprinde zâmbind de fiecare dată când treci pe lângă ele.

Obiecte de decor – Orice spațiu poate fi transformat într-o încăpere călduroasă dacă îți pui creativitatea la lucru. Îndrăznește, inovează, nu îți fie teamă să combini obiecte diferite! Cutiile colorate pot fi foarte utile şi pentru depozitare, nu doar pentru decor, iar coşuleţele cu flori adaugă un plus de culoare unei încăperi.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply