Relansarea revistei Real Estate Magazine

Onorată de prezența celor mai importante nume ale industriilor a căror activitate converge spre angrenarea pieței imobiliare, întâmpinată inclusiv de cititori pasionați de artele și ariile creative ce ajung să definească sufletul orașelor și al spațiilor pe care le descoperim în explorările urbane, revista Real Estate a marcat evenimentul de relansare sub o nouă abordare editorială și noi cronici ale domeniului.


Inspirată tocmai de entuziasmul cu care surprindem și consemnăm continua transformare a orașului sub efervescența unei piețe emergente, revista Real Estate s-a bucurat de oportunitatea de a-și anunța relansarea în cadrul Salonului Imobiliar București.

Dedicată unei cuprinderi cât mai ample a unei piețe care în acoperirea tuturor segmentelor sale îmbogățește cele mai importante orașe cu o nouă identitate estetică și un nou spirit clădit tocmai din potențialul angrenat în această evoluție, revista Real Estate a fost onorată de sprijinul jucătorilor ce setează primele referințe în fiecare dintre coordonatele care definesc domeniul imobiliar, de la construcții la amenajări și consultanță. Astfel, prin Titan Mar, Renovatio, Regatta, Imoteca, Delta Studio, Salonul Imobiliar București, Morpho și Stratulat/Albulescu, am avut alături numele care prin excelență dovedită în strategie, cutezanță și angajament pentru calitate asigură clădirea unui patrimoniu al contemporaneității.

Cum atât pentru o piață activă, cât și pentru cei dedicați în anticiparea și analiza ei inspirația devine întâiul motor, am fost distinși de cuvintele domnilor Dragoș Bonea, fondator Delta Studio, și Eduard Uzunov, fondator Regatta Real Estate – doi vizionari cu un excepțional aport la dezvoltarea domeniului imobiliar, prezenți la evenimentul de relansare ca speakeri.

Reunind invitați din mediul business și ariile sale conexe, evenimentul s-a bucurat de un superb impuls pentru socializare grație momentelor artistice asigurate de Irina Rimeș, Raluka, Adda, Ioana Ignat și Liviu Teodorescu.

Încercând a recrea fascinația sub care percepem și anticipăm impactul pieței imobiliare asupra noii fețe și noului potențial al orașelor, în modelarea ambianței evenimentului suntem recunoscători pentru rafinamentul și demonstrația de performanță cu care partenerii noștri, Pernod Ricard, Lenovo, Crama Gîrboiu, Asus, Dertour și Mercedes-Benz, au oferit energia și eleganța acestei seri.

DSC_7940 DSC_8066 DSC_8154 DSC_8201 DSC_8228 NIK_2330 NIK_2354 NIK_2364 NIK_2392 NIK_2408 NIK_2420 NIK_2437 NIK_2460 NIK_2494

Leave a Reply