JLL a fost desemnată compania de administrare a mall-ului Liberty Center

Compania de consultanţă imobiliară JLL a fost desemnată de către proprietarii mall-ului Liberty Center din București să se ocupe de serviciile de property și asset management ale centrului comercial din strada Progresului. Responsabilitățile JLL includ revitalizarea activității mall-ului prin crearea unui mix optim de chiriași și implementarea unor acțiuni susținute de promovare.

JLL a reușit, la puțin timp după ce a preluat administrarea centrului comercial, să atragă un nou chiriaș, îmbunătățind astfel mixul de chiriași pe care Liberty Center îl oferă. Operatorul român de cinematografe HAPPYCINEMA a anunțat că deschide în decembrie primul cinemaplex al rețelei din București, în Liberty Center. Cinemaplexul va avea șapte săli, pe o suprafață de 3.337,75 metri pătrați. HAPPYCINEMA operează în prezent cinematografe în patru orașe din țară.

„Liberty Center se numără printre primele centre comerciale de pe piața din București, lansat chiar înainte ca efectele crizei financiare să se resimtă acut și în România. Mall-ul beneficiază de o locație cu vizibilitate, iar dimensiunea acestuia este optimă, ținând cont de cererea din zonă. Pentru JLL, preluarea managementului Liberty Center este o provocare și considerăm că experiența pe care o avem pe piața serviciilor de property și asset management ne va ajuta să repoziționăm centrul comercial în zona pe care o deservește”, a declarat Mariana Stamate, șeful departamentului de Property Management al JLL.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați, are peste 60 de chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. Printre chiriaşii-ancoră se numără Billa, Altex, Adidas, Deichmann, Kenvelo, Lee Cooper, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonald’s și Springtime.

happycinema buzau lansare 4 - JLL a fost desemnată compania de administrare a mall-ului Liberty Center

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply