Crosspoint Real Estate isi extinde competentele de consultanta imobiliara

Compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate anunță integrarea cu succes a noii divizii Crosspoint Valuation, specializată pe segmentul evaluărilor imobiliare.

Condusă de Cosmin Grecu, MRICS, noua linie de business de evaluări din cadrul Crosspoint Real Estate, condusă și administrată independent, este formată dintr-o echipă de specialiști cu experiență de peste zece ani pe piața imobiliară, funcționând anterior sub denumirea CENTURY 21 Valuation.

Crosspoint Valuation este membru corporate al ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România), iar trei dintre membrii seniori ai echipei de evaluări dețin calitatea de membri RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

„În 2016, Crosspoint Real Estate a atins mai multe obiective pe care ni le-am propus ca urmare a evoluțiilor pieței locale din ultimii ani. Pe segmentul comercial, am dezvoltat capacitatea departamentelor de terenuri, birouri și retail, atingând un volum total de tranzacții de 35 milioane de euro pe acest sector, de la începutul anului. Avem în acest moment una dintre cele mai bune echipe din piață pe segmentul commercial property, acoperind întreg ciclul de consultanță imobiliară – atât în reprezentarea proprietarilor, cât și a clienților finali: research și analize de piață personalizate, evaluări imobiliare, consultanță pentru dezvoltare, intermedierea tranzacției de vânzare/închiriere (inclusiv tranzacționare off-plan), identificare de clienți/piață potențială, reprezentarea clientului/proprietarului în cadrul negocierilor, marketingul proprietăților comerciale”, declară Codrin Matei, Managing Partner, Crosspoint Real Estate.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply