Brandul romanesc Allview intra pe piata de solutii smart home

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, a lansat Siebo Smart Home – un sistem smart home care în formulă completă va include un număr impresionant de senzori, o oglindă inteligentă și o cameră cu rol de unitate centrală denumită Siebo SmartCam. Senzorii pot fi controlați de pe smartphone sau tabletă prin intermediul aplicației Android dezvoltate de Allview. Aplicația aferentă pentru sistemul de operare iOS va fi disponibilă în curând.

„Viziunea Allview este oferirea de tehnologii inteligente și accesibile, sub un brand românesc. Dacă în 2011 am mizat pe telefoane mobile dual SIM, exploatând nevoia pieței de telefonie a momentului, în 2016 mizăm pe sisteme smart home, pe care le considerăm viitorul pieței de IT&C în anii ce vor urma”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Visual Fan, compania care deține brandul Allview.

Siebo Smart Home by Allview folosește pentru comunicarea wireless a dispozitivelor inteligente cel mai sigur limbaj recunoscut pentru Internet of Things (IoT): ZigBee, tehnologia care oferă un nivel de protecție a datelor asemănător celui din domeniul bancar.

Prețul de pornire pentru un sistem Siebo Smart Home este de 799 lei și poate ajunge până la 6.000 lei, în funcție de complexitate și de numărul de senzori. Pentru început, dispozitivele  Siebo Smart Home by Allview vor putea fi achiziționate de pe site-ul allview.ro, iar de anul viitor prin retailerii Altex, Media Galaxy și eMAG.

Siebo SmartCam - Brandul romanesc Allview intra pe piata de solutii smart home

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply