Greenfield a ajuns in vara aceasta la 3.000 de rezidenti

Greenfield, complexul rezidențial situat în sectorul 1 la liziera pădurilor Băneasa și Tunari, a ajuns în vara aceasta la un număr de 3.000 rezidenți, fiind astfel cea mai mare comunitate urbană integrată din acest sector.

Început în 2007, Greenfield este acum la a treia etapă a planului de dezvoltare, urmând ca până în 2022, comunitatea să ajungă la un total de 6.000 apartamente construite pe o suprafață totală de 60 hectare. Investițiile viitoare pe care Impact le are în vedere sunt de peste 260 milioane de euro. Locatarii din Greenfield sunt familii tinere, eventual cu copii, care preferă să locuiască într-un apartament nou cu finisaje personalizate, beneficiind în același timp de diverse facilități de petrecere a timpului liber pentru toată familia: plimbări în aer liber, circuite cu bicicleta prin pădure, locuri de joacă pentru copii etc.

Majoritatea rezidenților au fost atrași de faptul că, deși cartierul se află în sectorul 1, vecinătatea pădurii oferă un nivel mult mai redus de poluare și zgomot.
„Având în vedere ritmul vânzărilor în acest an (300 de apartamente în primele șase luni), ne așteptăm ca alte sute de rezidenți să-și contracteze apartamente în viitorul apropiat”, au declarat reprezentanții Impact.

Cele peste 900 hectare de pădure din jurul cartierului rezidențial acționează ca un filtru natural, astfel încât aici se întâlnesc cele mai scăzute valori de emisii poluante din București. Valorile medii ale zgomotului sunt cu până la 55% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Bucureștiului.

geenfield - Greenfield a ajuns in vara aceasta la 3.000 de rezidenti

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply