Cinema City a inaugurat al patrulea multiplex din Bucuresti, in ParkLake Shopping Center

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al reţelei, localizat în centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitală.

Noul multiplex, al patrulea din Bucureşti, se află în cartierul Titan. Valoarea investiţiei realizate de către Cinema City alături de dezvoltatorii centrului comercial se ridică la aproximativ șase milioane de euro.

Cinema City răspunde nevoii de entertainment și de petrecere a timpului liber a celor care locuiesc în cartierul Titan și în zonele apropiate, punând la dispoziţia lor un total de 1.966 locuri, în 14 săli de proiecție 2D şi 3D, dintre care trei săli VIP.

Mai mult, odată cu cel de-al patrulea multiplex din Capitală, Cinema City le aduce tuturor cinefililor bucureşteni nu doar posibilitatea de a urmări un film într-o sală 2D sau 3D, ci şi experienţele cele mai inovatoare şi mai spectaculoase de vizionare: VIP (ParkLake şi AFI Palace Cotroceni), IMAX (AFI Palace Cotroceni) şi 4DX (Mega Mall).

CC ParkLake 3 cinema city - Cinema City a inaugurat al patrulea multiplex din Bucuresti, in ParkLake Shopping Center

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply