Afi Europe Romania incepe dezvoltarea proiectului de birouri Afi Tech Park

AFI Europe România, companie care face parte din grupul internaţional AFI Europe N.V, cu sediul în Olanda, va începe dezvoltarea AFI TECH PARK, un parc de afaceri cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 metri pătraţi, situat în apropierea hotelului JW Marriott şi a Parlamentului României. Prima fază a proiectului, AFI TECH PARK 1, urmează să fie livrată în primul trimestru din 2018 şi va oferi 20.000 de metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri moderne.

AFI TECH PARK va consta în două clădiri de clasa A de înălţime redusă şi un turn de birouri, înconjurate de multe spaţii verzi, cu o piaţetă centrală şi grădini, care vor oferi standarde tehnice înalte, opţiuni de extindere şi toate facilităţile pentru viitorii chiriaşi. În plus, zona de retail din AFI TECH PARK 1 va asigura acces imediat către diferite servicii, fiind ocupată de un supermarket, un club de fitness, un restaurant, o cafenea, o farmacie şi altele.

„Chiriaşii din AFI TECH PARK vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, proiectul având 4.000 de metri pătrați de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park şi centrul comercial Liberty, aflat la 300 de metri distanţă. Datorită faptului că parcul de afaceri se află în zona centrală a Bucureştiului şi nu la periferie, proiectul are un avantaj unic căutat de companiile multinaţionale care doresc spaţii de birouri clasa A în Capitală”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Imagine AFI TECH PARK2 1 - Afi Europe Romania incepe dezvoltarea proiectului de birouri Afi Tech Park

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply