Târgul Național Imobiliar TNI devine INTERNAȚIONAL

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului are loc între 4 și 6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar expoziția va fi una ANIVERSARĂ, deoarece organizatorii sărbătoresc 15 ani de ediții de succes ale Târgului Național Imobiliar TNI.
 
Pe durata celor 3 zile ale târgului, 4-6 octombrie 2019, toți jucătorii importanți din real estate sunt prezenți pentru întâlnirea cu persoanele interesate de achiziții imobiliare: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate. Printre companiile înscrise deja menționăm: Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank, Greenfield, etc.
 
TNI devine INTERNAȚIONAL
 
Ediția aniversară TNI 15 ani marchează începutul unui parteneriat internațional cu National Association of REALTORS® (NAR) prin care se dorește promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional.
 
Fondată în 1908, Asociația NAR deservește mai mult de 1.200.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume. NAR este cunoscut sub numele de “Voice for Real Estate®”, reprezentând membrii săi în chestiuni guvernamentale și legislative, precum și pledând în numele proprietarilor  de locuințe și de afaceri.
 
De peste 100 de ani REALTORII® (membrii NAR) au ajutat oamenii să dețină investiții imobiliare și au facut ca visul de a deține o proprietate sa devina o realitate pentru milioane de oameni. NAR oferă instrumentele și resursele, educația, tehnologia și rețelele pentru a ajuta membrii să performeze eficient. REALTORII® au cunoștințe de neegalat în piețele locale și experiența necesară pentru a ajuta clienții să ajungă la obiectivele lor imobiliare. În afară SUA, NAR Global a încheiat parteneriate bilaterale cu Asociații Imobiliare care au preluat principiile și procedurile cuprinse în Codul Etic NAR.
 
Anul acesta, cu prilejul Ediției Aniversare TNI 15 ani,  NAR Global va participa în premieră cu un stand în care toți membrii săi vor putea să se prezinte și să relaționeze atât între ei, cât și cu publicul. În cadrul ediției din 4-6 octombrie la TNI vor fi prezenți partenerii NAR din România, Moldova, Bulgaria, Grecia, Serbia, Lituania și alte țări.
 
TNI : Oferte imobiliare în ton cu cererea
 
Cele mai căutate categorii de oferte imobiliare se regăsesc la ediția TNI din 4-6 octombrie: apartamente în centrul și nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, imobile PREMIUM ideale pentru locuit și închiriat în București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei, Cluj și celelalte zone de interes ale țării, proprietăți de lux și case de vacanță.
 
Nordul capitalei este în continuare foarte atractiv pentru achiziții imobiliare, mai ales că atrage și foarte mulți chiriași, iar în cadrul târgului imobiliar TNI vizitatorii găsesc foarte multe oferte imobiliare în această zonă.
 
Spre exemplu Black Oak Developer & Contractor prezintă la Târgul Național Imobiliar două proiecte rezidențiale: Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments, ce au avantajele unei locații excelente, compartimentări inteligente și finisaje de foarte bună calitate.
 
 
Cea mai mare agenție imobiliară din București, Pro Capital Development, având o  experiență de 29 de ani, participă în cadrul târgului imobiliar al toamnei cu un portofoliu impresionant de proprietăți rezidențiale, comerciale și loturi de teren în capitală și județul ILFOV, oferind în plus vizitatorilor TNI servicii de evaluare imobile, asigurări de locuințe, cadastru și intabulare, finanțare directă, precum și consilierea gratuită. 
 
Plaza Residence este proiectul rezidențial marca EXIGENT ce asigură viitorilor proprietari avantajele unui stil modern de viață în Vestul Bucureștiului, aproape de tot ce au nevoie: mijloace de transport în comun, supermarketuri, instituții de învățământ, parcuri și locuri de joacă pentru copii. 
 
Palladium Residence este un proiect nou, care se remarcă în principal prin prețurile extrem de abordabile, potrivite pentru orice buzunar. Spre exemplu un apartament cu 2 camere are prețul de pornire de 50.000€ cu loc de parcare inclus, iar un apartament cu 3 camere costă începând de la 75.500€ , cu loc de parcare și boxă incluse. Zona aleasă pentru amplasarea complexului dispune de acces extrem de ușor la mijloacele de transport în comun, dar și la o zonă completă și extrem de diversificata de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon, Ikea).
 
TNI: Casele și apartamentele de vacanță sunt la mare căutate
 
În ultimii doi ani, piața imobiliară a caselor de vacanță a revenit în interesul românilor, iar tranzacțiile pe acest segment s-au intensificat. În cadrul ediției TNI din 4-6 octombrie, vizitatorii vor găsi foarte multe oferte de case și apartamente de vacanță în zone turistice, cum ar fi Constanța, Valea Prahovei, Brașov, Transilvania
 
”Să ai propriul apartament la mare, dar și propria afacere, consider a fi una dintre cele mai bune investiții, mai ales dacă iei și în considerare potențialul litoralului românesc. Anul acesta finalizăm primul bloc din cele 6 din cadrul ansamblului Casa del Mar și suntem în construcție cu alte 3, iar oferta noastră include studiouri, apartamente cu 2 camere și respectiv 3 camere.  Casa del Mar se definește prin apartamente cu vedere la mare, pe plajă, în cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord, cu prețuri începând de la 49.020 €+TVA.
Poți achiziționa un apartament pe care să îl folosești atunci când vrei, iar în restul timpului să îl închiriezi. De exemplu, un studio poate fi închiriat cu 80-150 €/noapte în funcție de facilitățile oferite, locație, perioada etc.
 
Un apartament de 2 camere se poate închiria cu 150-200 €/noapte, iar un apartament de 3 camere cu 250-300 € pe noapte. Astfel, dacă luăm în calcul doar 60 zile de chirie, avem următoarea situație ca și medie anuală, respectiv 6000 euro/an pentru un studio, 10.500 euro/an pentru 2 camere și 16.500 euro/an pentru 3 camere“, declară Georgiana Sandu, agenția Alder Concept, agent exclusiv Casa del Mar și First Residence by DE SILVA RESIDENCES
 
Legat de piața imobiliară de pe Valea Prahovei, reprezentantul celei mai mari agenții imobiliare din zonă, Mervani Invest, ne-a mărturisit că nișa apartamentelor de vacanță se află pe un trend ascendent.
 
”Motivul principal al creșterii cererii pe acest segment îl constituie prețurile care sunt foarte avantajoase în comparație cu piața din orașele mari. Spre exemplu o garsonieră în zona pârtiei de ski din Azuga, situată la etajul 3 din 4 costă 18.000€, un apartament de 2 camere situat în zona semicentrală din Sinaia are prețul de 29.000€, în timp ce un teren de 2800mp în Sinaia are prețul de 19€/mp, având toate utilitățile și acces asfaltat.
 
Pentru cei care caută o oportunitate de a investi în turism, ieșim pe piață cu o ofertă super avantajoasă, ce are o rata de amortizare foarte bună.  Este vorba despre un hotel în Sinaia de 30 de camere, restaurant, sală de conferințe și alte facilități la prețul de 900.000 €. Față de anii precedenți putem spune că și segmentul proiectelor imobiliare noi s-a revigorat. Din portofoliul agenției Mervani Invest face parte un proiect imobiliar nou în Bușteni, zona Valea Albă, ce are ca termen de finalizare luna aprilie 2020, iar prețurile pornesc de 750€/mp construit, fiecare apartament având incluse boxa și locul de parcare.    
 
 
În cea mai căutată zona din Sinaia, Furnica, aproape de Telegondolă avem un proiect avantgardist de tip mountain lodge, cu termen de finalizare mai anul viitor, iar prețurile încep de la 1.200€ /mp. Pentru zona de jos a Văii Prahovei putem aminti o cabană vânătorească la Valea Doftanei, situată într-o zonă pitorească la prețul de 170.000€. În portofoliul agenției există și un teren situat la DN1, la prețul de 5€ /mp, pretabil pentru o investiție industrială“, mărturisește Andrei Gornea, reprezentantul agenției imobiliare Mervani Invest.
AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply