CTP, finanțare de 82 de milioane de euro pentru investiții în România

Ovidiu Posirca

, Real News

CTP, dezvoltatorul de spații industrial și logistice, a obținut o finanțare bancară de 82 de milioane de euro pentru investiții în România.

Banii vor fi folosiți pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West, care are în prezent o suprafață închiriabilă de 400.000 de metri pătrați. Dezvoltatorul vrea să atingă 1 milion de mp în acest proiect, suprafață care totalizează toate proiectele operate de CTP în România.

“Cred că este o oportunitate foarte bună de a finanța unul din cele mai importante proiecte ale noastre printr-un club de bănci de încredere și de un înalt profesionalism, precum BRD-Groupe Société Générale și Komerční Banka. Le mulțumim pentru angajamentul și munca lor susținută pentru a pune în practică o astfel de tranzacție, care este una din cele mai mari din prima jumătate a anului 2019”, a spus Ana Dumitrache, director general al CTP România, potrivit unui comunicat.

Băncile au fost asistate de către firma de avocatură Dentons.

Grupul CTP a obținut recent o finanțare de 1,9 miliarde de euro pentru refinanțarea creditelor existente și pentru noi investiții.

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply