Uși de intrare Schüco – gândite pentru excelență!

Uși de intrare Schüco – gândite pentru excelență!

Linii simple și fațade transparente, precum și combinații de  materiale interesante caracterizează aspectul clădirilor rezidențiale moderne. Ușa de la intrare are o contribuție majoră la aspectul general al casei, ea fiind o primă carte de vizită a locatarilor. De aceea, ar trebui să folosiți ușile de intrare Schüco pentru a crea accente individuale prețioase. Datorită unei varietăți mari de opțiuni de design, ușile de intrare Schüco pot fi perfect potrivite cu dorințele dvs. și cu arhitectura casei dumneavoastră.

Picture1 - Uși de intrare Schüco – gândite pentru excelență!

Ușile de aluminiu Schüco asigură beneficiarilor siguranță, izolare termică, confort și fiabilitate la ei acasă.  

FRUMOS POATE FI SIGUR!

Ușile de intrare Schüco pot fi echipate în funcție de cerințele de siguranță personalizate ale fiecăruia, până la clasa de rezistență la efracție RC 3. De exemplu, puteți alege între trei și cinci puncte. Cu sistemele moderne de închidere și sistemele inovative de control acces, siguranța clădirii poate fi crescută semnificativ.

Elemente de siguranță:

  1. Profil aluminiu Schüco ADS
  2. Închidere în mai multe puncte
  3. Butuc de blocare și siguranță
  4. Panel de umplere rezistent la efracție
  5. Balama
  6. Vitraj rezistent la șocuri pentru panourile laterale
  7. Prinderea de structura clădirii

CONFORT PRIN AUTOMATIZARE

Pe cât de dificil este pentru un intrus să intre prin ușa de intrare sigură Schüco, pe atât de ușor este să programezi accesul pentru tine, familia și oaspeții tăi. Deschiderea ușii prin recunoașterea amprentei sau prin cod numeric, precum și controlul blocării broaștei prin intermediul smartphone-ului sunt soluții confortabile și flexibile pentru ușa de intrare modernă.

Picture21 300x232 - Uși de intrare Schüco – gândite pentru excelență!

Pe lângă ușa de intrare rezistentă la efracție clasică, sistemele de acces și de comunicare audio/ video pentru ușă sunt componente importante pentru protejarea persoanelor și a proprietății.

Avantajele dvs. cu sisteme Schüco DCS (acces control):

  • Întodeauna o „primire” excelentă cu sistemul de control al ușilor Schüco
  • Soluții diverse, de la broaște electrice pentru uși și sisteme de închidere automate până la broaște acționate prin radiocomandă
  • Design elegant, atemporal, pentru modulele din panoul de comandă, a căror configurație se face conform preferințelor individuale.

 

EXCELENȚĂ PRIN DESIGN: SCHÜCO ADS 90.SI SIMPLYSMART DESIGN EDITION

Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition reprezintă o soluție de design sofisticat pentru uși de intrare cu impact vizual maxim.

Caracteristic este mânerul luminos încastrat în panelul ușii. Profilele sunt acoperite de panelul de ușă, aspectul final fiind discret completat de modulele DCS integrate în panelul de ușă.

4 268x300 - Uși de intrare Schüco – gândite pentru excelență!

Sistemul de uși Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition a primit deja numeroase premii de design, cum ar fi premiul German Design, premiul Red Dot, premiul Iconic și premiul iF Design.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply