Impact, venituri de vânzări de 50,8 milioane lei în primele trei luni din 2019

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul rezidențial Impact Developer & Contractor a înregistrat venituri din vânzări de 50,8 milioane lei în primele trei luni din 2019, în timp ce rezultatul net a fost de 12,8 milioane lei pe fondul vânzărilor accelerate în cadrul proiectului Greenfield Băneasa.

Compania susține că rezultatele din primul trimestru sunt cele mai bune din ultimii 10 ani. Prin comparație, în primul trimestru al anului trecut, Impact a înregistrat venituri din vânzări de 15,6 milioane lei și o pierdere de 352.000 lei.

”În ciuda scenariilor care s-au vehiculat în ultima perioadă despre o nouă criză imobiliară, estimările noastre privind vânzările și evoluția pieței în acest an sunt optimiste”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group.

În proiectul Greenfield, compania va livra 192 de apartamente din faza trei, iar 64% din această etapă este deja pre-vândută. La proiectul Luxuria Domenii Residence, Impact a contractat 50% din cele 232 de apartamente ce vor fi livrate spre sfârșitul anului acesta.

Impact este controlată de către afaceristul Gheorghe Iaciu, cade deține 56% din companie. Adrian Andrici deține 15,2%, iar alți acționari controlează restul din participație.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply