Globalworth și Global Vision, proiect logistic de 35,5 milioane euro în Chitila

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România și Polonia, va investi într-un proiect logistic în Chitila alături de constructorul și dezvoltatorul imobiliar Global Vision.

Investiția în noul proiect din județul Ilfov se ridică la 35,5 milioane de euro. Primii 20.000 de metri pătrați ar urma să fie programați pentru livrare în primul semestru din 2020, iar terenul pentru construcție are o suprafață totală de peste 136.000 mp. Între timp, Globalworth a finalizat prima fază a extinderii proiectului său logistic din Timișoara.

”Strategia noastră pentru perioada următoare se concentrează în continuare pe întărirea poziției de lider al pieței de birouri, dar ne dorim și creșterea prezenței pe segmentul logistic cu noi proiecte, începând cu extinderea Global Logistics Timișoara și noua investiție din Chitila în parteneriat cu Global Vision. Aceste investiții vor fi dezvoltate sub platforma Global Logistics, care va îngloba toate proiectele industriale și logistice”, a declarat Dimitris Raptis, deputy CEO și CIO al Globalworth.

La finalul anului 2018, Globalworth avea un portofoliu de proprietăți evaluat la 1.24 miliarde euro, din care 9% era reprezentat de segmentul industrial/logistică.

Global Vision a dezvoltat peste 250.000 mp în ultimii cinci ani și administrează spații cu o suprafață totală de peste 400.000 mp.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply