One United Properties dezvoltă un proiect mixt în Timpuri Noi

One United Properties, dezvoltatorul rezidențial de lux din București, va construi un proiect mixt în zona Timpuri Noi din București prin intermediul diviziei NEO. Investitorul a anunțat că a primit autorizația de construire pentru proiect.

Compania a demarat construcţia unui proiect rezidenţial cu o componentă comercială situat pe un teren intravilan de 3.835 metri pătraţi în zona Timpuri Noi din Capitală.

Neo Timpuri Noi va avea 8 etaje: 108 unități locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spații comerciale și parcare subterana si exterioară supraetajată.

Brandul Neo este un brand exclusivist al One United Properties, dedicat proiectelor rezidenţiale tip boutique, de dimensiune mică, cu 4-8 etaje sau construcţii pe suprafeţe de teren de 2.000-3.000 de metri pătraţi. Proiectele sunt dezvoltate în locații premium, țintind segmentul celor cu venituri mari și foarte mari.

Compania a fost înființată în luna august a anului 2018 și are deja achiziționate primele trei locații: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi și NEO Mamaia.

NEO Mamaia a primit deja autorizațiile de construire, iar în octombrie anul trecut  au început lucrările pe șantier.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply