Nordis Residence-Băneasa Lake, noul proiect rezidențal dezvoltat în nordul Capitalei

Dezvoltatorul Norids Residence lucrează la un nou complex rezidențial cu 67 de apartamente lângă Lacul Băneasa, într-o zonă cu infrastructură total nouă și în apropierea celui mai nou pol de business al Capitalei.

Proiectul Nordis Residence-Băneasa Lake va avea șase corpuri de clădire, spații verzi generoase și facilități suplimentare pentru locuitori cum ar fi locurile de joacă pentru copii, sauna și o sală de fitness.

Noul complex va fi construit pe teren de 5.000 de metri pătrați structurat  în imobile cu regimul de înălțime de P + 2 etaje + 3 retras. Apartamentele vor fi dotate cu sisteme de încălzire în podea, tâmplărie de aluminiu și uși de calitate. Zona recepției va primi finisaje elegante, cu îmbinări moderne între granit, oglinzi și tapet.  

Vor exista apartamente cu două, trei și patru camere, care beneficiază de locuri de parcare.

Mai mult, imobilul este prevăzut cu instalație de interfon, barieră și sistem de supraveghere video.

Băneasa Lake va fi livrat pe piață în toamna anului 2019, iar conexiunea foarte bună cu infrastructura urbană va oferi locuitorilor oporunitatea de a economisi timp într-un mod eficient. Proiectul se află la 7 minute de principalul centru de birouri din nordul Capitalei, și la mai puțin de 5 minute de primul centru comercial și prima stație de autobuz. Școala copiilor se află de asemenea foarte aproape de complexul rezidențial.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply