Tranzacție: P3 cumpără un teren de 16 hectare în Dragomirești Vale

Ovidiu Posirca

, Real News

Investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice P3 Logistics Parks a cumpărat un teren de 16 hectare în Dragomirești Vale, o locație prime pentru activitatea logistică la periferia de nord-vest a Bucureștiului. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Compania va dezvolta pe teren un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren, care are acces imediat la centura nou extinsă a Bucureștiului și permite conexiune facilă cu toate părțile capitalei, precum și cu autostrăzile A1 și A3.

“România rămâne o piață strategică pentru P3. Credem că țara are un potențial de creștere ridicat. Portofoliul nostru local a cunoscut o performanță remarcabilă în ultimii 3 ani, crescând de la 215.000 m2 de depozite în 2015 la peste 380.000 m2 în 2018. Prin această nouă achiziție ne reafirmăm angajamentul pe termen lung față de piața din România. Obiectivul nostru este de a continua expansiunea businessului local într-o manieră sustenabilă”, a spus Ian Worboys, CEO P3.

Directorul general al P3 în România, Sînziana Pardhan, a adăugat că lucrările la primul depozit din noul parc vor demara în a doua parte a anului viitor.

POP & PARTNERS a consiliat P3 pe parcursul negocierilor pentru această achiziție.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply