Alpha Real Estate Services, apartamente de 28 milioane euro vândute în 2018

Ovidiu Posirca

, Real News

Alpha Real Estate Services, divizia imobiliară a Alpha Bank, a anunțat că a vândut apartamente de 28 de milioane de euro în 2018, în cadrul proiectelor pe care le gestionează.

În Poseidon Residence, au fost vândute 119 apartamente din cele 156, în timp ce proiectul Parcul Privighetorilor, cu 119 apartamente, a fost vândut în întregime.

În proiectul Green Vista au fost vândute 60% din apartamente, iar în proiectele Asmita și Doamna Ghica Plaza (în total 1.374 de apartamente) au mai rămas de vânzare câte 20 de apartamente. Compania estimează că întregul stoc de apartamente pe care îl gestionează va fi vândut în decursul următoarelor luni.

În 2019, ARES se va concentra pe vânzarea apartamentelor de dimensiuni mari, penthouse-uri sau apartamente cu peste 100 mp utili, care nu se încadrează la cota de TVA de 5%.

„În ultimii cinci ani, ARES a avut o sarcină extrem de dificilă, și anume aceea de a comercializa, într-o piață profund schimbată, apartamente concepute în perioada 2006–2008, cu terase și suprafețe mari, în locații care nu se află în apropierea liniilor de metrou, cu o vechime de circa zece ani și prețuri care nu se încadrau în programul Prima Casă și deseori nici în limita de TVA de 5%”, a adăugat Răzvan Caracota, directorul de vânzări al diviziei.

Pe lână rezidențial, ARES este activ și în segmentul de birouri prin administrarea și închirierea clădirii Cubic Center din Pipera. Proiectul are o suprafață închiriabilă totală de 27.500 mp.

Compania a închiriat aproape integral și două spații comerciale din portofoliul său aflate în Bistrița și Baia Mare (foste DIY Ambient). ARES mai administrează și parcul logistic MLP.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply