Marco Eichhorn va conduce operațiunile Radisson Hotel Group în România

Ovidiu Posirca

, Real News

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, a anunțat numirea Marco Eichhorn în funcția de Director General pentru două hoteluri din București.

Începând cu 1 octombrie, el va prelua conducerea hotelului Radisson Blu din București (487 de camere) și a Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere).

Eichhorn are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră. Activitatea sa în cadrul grupului a început în 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, pentru ca apoi să aibă diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația. În 2013, Marco a fost numit pentru prima dată în funcția de Director General la Astrakhan, Rusia și apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017. Până recent, a fost Director General al Soho House Istanbul.

Radisson Hotel Group are un portofoliu de opt branduri și peste 1.400 de hoteluri în folosință, având peste 95.000 de angajați.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply